Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb María Patiño amb Sonsoles Ónega i una captura de 'TardeAR'

María Patiño destapa a 'Ni que fuéramos' la ruptura que pot enfonsar Sonsoles Ónega

María Patiño ha comentat a 'Ni que fuéramos' la guerra entre Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega

La guerra entre Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega ha adquirit una nova dimensió després del que va passar ahir en ple directe. Una situació que no han dubtat a analitzar des de Ni que fuéramos.

Molt impactada amb el que ha passat, María Patiño ha opinat obertament sobre això, assegurant que ella no passaria per alt certes actituds per part de la cadena rival. I més quan es tracta de fastiguejar o intercedir en la feina d'uns companys.

I és que Ana Rosa s'enfrontava en directe amb un reporter del programa de Sonsoles Ónega.

Captura d'Ana Rosa Quintana molesta a 'TardeAR'
Ana Rosa Quintana, en peu de guerra amb Sonsoles Ónega | Telecinco

Així, l'acusava d'haver-se colat al mateix pla de la seva reportera. Alguna cosa, davant del que explotava completament indignada i no dubtava a reprendre'l en ple directe.

Tot passava quan des de TardeAR connectaven amb la seva reportera, que es disposava a entrevistar un grup de dones afectades per l'assetjament laboral del seu cap a la feina.

Però, just quan intentaven obtenir aquestes declaracions, es podia observar un reporter d'Y ahora Sonsoles entrevistant simultàniament una altra de les afectades.

Captura de María Patiño discutint amb els seus companys a 'Ni que fuéramos'
'Ni que fuéramos' comenta la guerra d'audiències | Canal Quickie, TEN TV

"Hi ha un company que és d'una altra cadena. Li prego que surti del pla perquè jo això no ho he vist a la meva vida", intervenia Ana Rosa Quintana molt enfadada.

I, tot seguit, passava a denunciar la situació davant dels seus espectadors. "Estem entrevistant unes persones", manifestava. “Hi ha determinades actituds i determinades pràctiques que jo no he vist en tots els anys de la meva carrera”, es lamentava.

María Patiño comenta a 'Ni que fuéramos' la guerra entre Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega

Una situació força delicada, davant la qual Quintana ha topat amb molts detractors. Sobretot, perquè molts han assenyalat que els mateixos reporters ja havien fet un pacte amb anterioritat.

Un pacte en què cadascú tenia molt clar qui hauria d'entrevistar. I això no és tot, ja que Quintana qualificava la seva entrevista com a exclusiva, quan altres companys de La Sexta ja havien tractat el tema amb anterioritat.

És a dir, que Ana Rosa no tindria la raó i se li hauria anat la mà en reaccionar així. A més, molts asseguren que la decisió d'obrir el pla va ser una clara estratègia per part de Telecinco per generar polèmica.

Captura de Sonsoles Ónega aixecant el dit a Y ahora Sonsoles d'Antena 3
Sonsoles Ónega, assenyalada enmig de la seva guerra amb Ana Rosa Quintana | Atresmedia

Tot plegat, amb una clara intenció de denunciar "que la competència intenta boicotejar-los". Això, al seu torn, ha revifat la guerra d'audiències.

"La intenció era portar-lo a aquesta guerra que hi ha a les tardes", asseguren. D'aquesta manera tot sembla indicar que la ruptura entre Ana Rosa Quintana i Sonsoles Ónega ja seria completament definitiva.