Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Fotomuntatge de Kiko Rivera i Fran Rivera amb un emoji d'una explosió

Kiko Rivera coincideix amb Fran Rivera en una festa i passa algo que ningú esperava

S'ha donat una trobada imprevista entre Kiko Rivera i Fran Rivera en la celebració d'un esdeveniment benèfic

Kiko Rivera segueix de celebració després d'assabentar-se de l'embaràs d' Anabel Pantoja. El mateix DJ va publicar a les seves xarxes socials el moment en què va saber del futur naixement del fill de la seva cosina. Al vídeo se'l va poder veure molt content i sorprès amb la notícia.

Mentrestant, la seva mare, Isabel Pantoja, es troba a Almeria, on oferirà el pròxim concert. De moment, no s'ha pronunciat sobre l'embaràs. Tampoc ho ha fet pel que fa a la possible ruptura amb Mariló de la Rubia.

Kiko Rivera recolzat al sofà de La Resistència mirant cap al costat vestit casualment
Kiko Rivera celebra l'embaràs d'Anabel Pantoja | La Resistencia por Movistar Plus+

La inesperada trobada de Kiko Rivera i Fran Rivera en un esdeveniment benèfic

L'estadi Benito Villamarín de Sevilla acollia un partit benèfic a favor de la Fundació Alalá. Qui no es va voler perdre aquest espectacle va ser Kiko Rivera, que hi va anar per oferir el seu suport a la causa.

Durant l'esdeveniment Kiko Rivera va dedicar uns instants a parlar amb la premsa. Per sorpresa seva, els periodistes el van informar que el seu germà Fran Rivera també era present a l'acte.

És ben sabut que la relació entre ells està trencada des de fa anys. Tot i això, sempre hi ha hagut una petita porta oberta a una possible reconciliació.

Els mitjans li van explicar que Fran Rivera havia anat a l'acte per fer un concert amb el seu grup. “Que bé, quina alegria!”, responia Kiko amb un to de sorpresa.

Muntatge amb el rostre de Fran Rivera a 'Vamos a veure' i una imatge de Kiko Rivera
Kiko Rivera i Fran Rivera es retroben de manera inesperada en esdeveniment benèfic | GTRES, Mediaset, catalunyadiari.com

Immediatament després, el DJ va parlar sobre un possible cara a cara entre ells: “Coincidim segur”, declarava. No obstant això, podem deduir que la manera com ho va dir va poder ser una cosa irònica. Per això, no ha donat certeses que la trobada se n'anés a produir.

Per ara, no hi ha proves que l'esperada trobada es produís. La premsa no va veure en cap moment que tots dos intercanviessin alguna paraula durant la tarda. El que és segur és que Kiko Rivera va poder veure el concert de Fran Rivera i el grup sobre l'escenari. Un fet que ningú esperava que anés a passar atesa la distància que hi ha entre ells.

Kiko Rivera evita parlar sobre el possible acostament de la família Pantoja

Kiko Rivera està molt il·lusionat amb la notícia de la futura maternitat de la cosina, Anabel Pantoja. “Estic encantat de la vida, li desitjo tot el millor del món. Que vingui sa o sana, això és el que tothom vol”, comentava.

Cal destacar que, arran de la revelació d'aquesta notícia, han sorgit moltes especulacions. Per exemple, si l'arribada del nadó podria ser un motiu que tornés a unir la família.

Captura de YouTube amb Kiko Rivera amb una gorra blanca i negra davant un micròfon morat el 26 de març de 2024
Kiko Rivera prefereix no parlar de la seva situació familiar | YouTube, @Riverss

La premsa ha volgut preguntar a Kiko Rivera sobre això. Tot i això, com és habitual, el DJ no ha volgut revelar res sobre les relacions familiars. “Bé, jo no vinc per parlar-ne, però moltes gràcies”, aclaria Kiko, evitant com podia la pregunta.

Caldrà esperar el naixement del fill d'Anabel Pantoja per veure si es produeix aquesta trobada entre tots els integrants de la família. Una ocasió perfecta per llimar asprors després de tants anys de distanciament.