Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge amb el rostre de Jorge Fernández i una icona del programa “La Ruleta de la Suerte”

Li diuen ‘fastigós’ Jorge Fernández a ‘La Ruleta’ i la seva reacció és impagable

Jorge Fernández ha topat amb una situació absolutament inaudita per a ell a ‘La Ruleta’, el concurs d'Antena 3

Jorge Fernández ha aconseguit fer de La Ruleta un dels programes més importants d'Antena 3. I és que el concurs arrasa cada migdia en xifres d'audiència. Gran part d'aquest èxit és perquè al plató tot pot passar.

Jorge Fernández, amb els seus companys, ha experimentat tota mena de situacions al llarg dels 18 anys que porta el format en antena. No obstant això, cap ha estat tan peculiar com la que ha passat recentment.

Captura de 'La Ruleta de la Suerte' en un pla general amb Jorge Fernández amb un jersei vermell
Jorge Fernández sempre se sorprèn pel que passa al plató de 'La Ruleta' | Atresmedia

El presentador basc ha topat amb l'insult d'una concursant, que li ha dit fastigós. I això ha deixat perplex tothom, com també la manera que ell ha hagut de reaccionar.

Jorge Fernández rep l'insult d'una participant de La Ruleta

Jorge Fernández, que ha parlat aquests dies de la seva malaltia, ha viscut moments molt increïbles al plató de La Ruleta. Per exemple, un ha tingut lloc recentment quan ha lliurat un premi històric. Tot i que per a singular la situació a la qual ha hagut de fer front de manera recent en una altra de les entregues del concurs d'Atresmedia.

El presentador basc ha animat una concursant, Fany, que tirés una vegada més. El motiu és que pensava que ella podia arribar sense problema a caure en el pot. Una creença que no ha estat compartida per una altra participant, Loreto, que de manera contundent ha etzibat: “Crec que ella no arribarà”.

Captura de La Ruleta de la Suerte on apareix la Concursant Loreto rient i mirant cap a un costat
Jorge Fernández s'ha guanyat l''insult' de la Loreto | Antena 3

Davant d'aquestes opinions, la jove ha decidit arriscar-se, tot i que no ha tingut sort, s'ha passat la casella que esperava. I això ha provocat que Jorge hagi dit: “L'has superat. Loreto deia que no arribaves i mira, t'has passat”.

Aquest comentari no ha agradat res a l'assenyalada, com tampoc que ell hagi tornat a aconsellar a Fany què fer per continuar sumant diners. Per això, sense pensar-s'ho dues vegades, ha dit per baix: “Que fastigós!”.

La curiosa reacció de Jorge Fernández a La Ruleta

Jorge Fernández ha escoltat clarament l'insult que ha rebut, com també el públic, però no l'ha volgut passar per alt. Tant és així que ha decidit prendre la paraula per explicar els fets, per si algú s'ho havia perdut. Ha manifestat: “Us diré el que m'ha dit i que li ha sortit de l'ànima: «Que fastigós!»”.

Captura de Jorge Fernández a La Ruleta de la Suerte on apareix parlant amb un somriure i vestit de negre
Jorge Fernández sorprèn amb la seva reacció | Atresmedia

Això sí, el presentador de La Ruleta ha sorprès per la manera que ha hagut de reaccionar davant del que ha passat, ja que li ha tret ferro. Entre rialles, ha afirmat: “He de dir que al nord es diu molt això i no és tan fort com pugui semblar”.

Una justificació que ha portat Loreto a intervenir per recolzar-la. Entre bromes, ha afegit: “T'ho he dit amb afecte”.