Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Captura de Dulce Delapiedra durant una de les seves entrevistes a Telecinco

El cruel insult que va rebre Dulce Delapiedra quan va trair la família Pantoja

Dulce Delapiedra ha donat una entrevista a ‘¡De Viernes!’ que ha destapat un dels grans secrets del clan Pantoja

Dulce Delapiedra, que va ser durant més de 30 anys la fidel confident i mainadera d'Isa Pantoja, ha decidit trencar el seu silenci. Aquesta nit, en una reveladora entrevista al programa ¡De Viernes!, ofereix un testimoni que promet commocionar l'audiència.

La relació entre Dulce Delapiedra i Isabel Pantoja, la matriarca del clan, es va trencar de manera abrupta i dolorosa. Després d'anys de dedicació i lleialtat, la mainadera va deixar de parlar-se amb Isabel Pantoja, cosa que va desencadenar una sèrie de conflictes i tensions.

La situació va ser més amarga quan Kiko Rivera va llançar un cruel insult cap a Dulce, comparant-la amb Eduardo Manostijeras, dient que tenia “la mateixa cara”. Aquest comentari feridor reflectia el profund ressentiment i l'hostilitat que havia sorgit entre Dulce i el clan Pantoja.

Muntatge en primer pla amb Isa Pantoja al costat de Dulce Delapiedra
Dulce Delapiedra ha intentat protegir a Isa Pantoja | catalunyadiari.com, Europa Press

A la seva entrevista amb ¡De Viernes!, Dulce Delapiedra s'obre per primera vegada de manera íntima i personal, compartint detalls esgarrifosos sobre la seva relació amb els Pantoja i la seva vida a Cantora.

A l'avenç del programa, Dulce expressa amb emotives paraules la proximitat que va tenir amb Isabel Pantoja: “L'estimava molt, ella m'estimava molt a mi, volia envellir amb mi. Em va arribar a dir: «Si em passa alguna cosa, la nena és teva»”. Aquestes declaracions revelen la profunda connexió emocional i el nivell de confiança que existia entre totes dues.

Dolç Delapedra, disposada a explicar-ho tot

Aquesta relació, però, es va transformar radicalment, passant de l'amor a l'odi. Dulce Delapiedra se sent traïda i dolguda per haver lliurat la seva vida en cos i ànima a la família Pantoja, per acabar sense rebre res a canvi. El seu testimoni promet donar llum sobre els motius darrere aquesta traïció i els conflictes interns que han marcat la seva relació amb la família.

Kiko Rivera assegut al sofà de La Resistència vestit casual amb gorra i gesticulant amb les mans
Kiko Rivera va insultar la Dulce Delapiedra | La Resistencia por Movistar Plus+

L'entrevista també aborda aspectes desconeguts de la seva estada a Cantora, la famosa finca dels Pantoja. Dulce Delapiedra revela situacions i vivències que fins ara havien estat ocultes, proporcionant una visió detallada de la dinàmica familiar.

Dulce Delapiedra comparteix a la seva entrevista com la traïció i l'abandó per part de la família Pantoja han afectat profundament la seva vida emocional. Parla sobre el dolor d'haver estat relegada i menyspreada després d'haver dedicat gran part de la seva vida a cuidar i protegir Isa Pantoja i donar suport a Isabel Pantoja. Kiko Rivera la va comparar amb Eduardo Manostijeras i no només va ser un insult físic, sinó també una ferida emocional que reflectia el rebuig i el menyspreu que sentia per ella.