Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb Andrea Janeiro i Beatriz Trapote amb una de les seves publicacions a les xarxes socials

Beatriz Trapote comparteix una gran notícia que podria sorprendre Andrea Janeiro

Beatriz Trapote sorprèn amb una nova faceta professional que pot sorprendre, fins i tot, l'Andrea Janeiro

Beatriz Trapote ha sorprès amb la seva nova feina. Un projecte molt allunyat del periodisme i que ens mostra una altra faceta de la tieta d'Andrea Janeiro. Un canvi que segurament no resultarà indiferent a la jove, encara que ella ha trobat el seu propi camí molt lluny dels Janeiro.

Segons ha revelat Beatriz Trapote als seus seguidors, es convertirà en la protagonista d'un videoclip musical. La dona de Víctor Janeiro farà el salt a la indústria musical i es convertirà en la musa de Fran Yuste per al seu nou tema, Luna.

Primer pla de Beatriz Trapote mirant a càmera i somrient
Beatriz Trapote comparteix emocionada el seu nou projecte | Mediaset

Molt feliç, Trapote no ha dubtat fins i tot a compartir un tros del videoclip amb els més de 100.000 seguidors que té. L'ha definit com un tema que “neix de la necessitat de cridar als quatre vents el gran privilegi que tots tenim d'ajudar, de respectar i de mostrar empatia”. I també fer servir aquestes qualitats “per assolir els nostres somnis i metes”.

Com era d'esperar, la reacció dels seus seguidors després de l'anunci ha estat immediata.

Beatriz Trapote fa el salt al món musical i podria sorprendre, fins i tot, l'Andrea Janeiro

Tots s'han mostrat igual de sorpresos i encantats amb aquest gran pas que ha fet Beatriz Trapote. I segurament tampoc no haurà passat desapercebut per a Andrea Janeiro, que sempre ha mantingut una relació molt propera amb la seva tieta.

“Quina sorpresa, Beatriz!”, “Estàs maquíssima i el tema molt xulo” o “Bea, quin art! A continuar somiant”, li han escrit.

Just per això, Trapote pot estar molt feliç perquè ha aconseguit el seu objectiu, que era canviar d'aires i sorprendre amb una altra faceta que no sigui la de periodista. I és que el vídeo reflecteix també la lluita que moltes vegades tenim les dones per trobar-nos nosaltres mateixes, més enllà de ser mares o esposes.

Captura de la publicació de Beatriz Trapote on mostra una escena del seu videoclip
Beatriz Trapote presumeix de la seva participació en un videoclip | Redes sociales, Instagram: @beatrapote

Així, al videoclip de Luna veiem que Beatriz Trapote es va empoderant mentre intenta connectar amb aquesta dona que ha perdut.

La veritat és que en aquests darrers anys Beatriz Trapote ha preferit mantenir-se en un segon pla, bolcada completament en la cura dels seus fills.

Així, deixava enrere el periodisme, professió a la qual continua tenint un gran afecte. És més, hem pogut veure-la de tant en tant en programes de Telecinco com Así es la vida, on es postulava com a col·laboradora. Lamentablement, ben aviat deixem de veure-la en pantalla i actualment són altres companys els que s'han quedat com a col·laboradors fixos al programa.