Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de Lydia Lozano i el seu marit, Charly, tots dos amb rostre seriós i un emoji de perill al costat

Lydia Lozano filtra per error una dada sobre la vida privada del seu marit Charly

Asseguren que Charly, marit de Lydia Lozano, no pot “ni treure el gos” després dels seus últims problemes mèdics

Lydia Lozano ha viscut un desafortunat incident i ha revelat aspectes íntims sobre la salut del seu marit, Charly. Durant la seva participació a Ni que fuéramos, la col·laboradora no es va adonar que tenia el micròfon obert i, sense voler, va compartir que el seu marit “no pot ni treure el gos”.

La distracció va passar de manera inesperada i ha generat un gran enrenou tant als mitjans com entre els seguidors de Lydia. Fins ara, es pensava que Charly estava en bona forma i s'encarregava de les tasques quotidianes, especialment perquè la Lydia encara es recupera d'una fractura de vèrtebra. La notícia ha causat sorpresa i preocupació, ja que abans no s'havia esmentat cap problema de salut relacionat amb el Charly.

Lydia Lozano amb el seu marit Charly passejant pel carrer amb ulleres de sol
El matrimoni està més unit que mai | GTRES

Dijous passat, 6 de juny, es va saber que Lydia Lozano encara es troba en procés de recuperació després de la fractura de vèrtebra que va patir. Tot i aquest contratemps, la col·laboradora ha demostrat una gran fortalesa i ha seguit al peu del canó.

Així ha reaccionat Lydia Lozano

Segons fonts properes, “Lydia té un caràcter fantàstic i res no li treu el seu optimisme i les seves ganes de continuar endavant. De fet, no ha deixat de treballar pràcticament cap dia, tret dels obligats per la seva operació d'esquena”.

Aquesta actitud positiva ha estat una constant a la vida de Lydia, que ha trobat en la seva feina una font d'energia i motivació. Tot i els seus problemes de salut, ha mostrat compromís i passió per la seva professió.

Captura dels col·laboradors de Ni que fuéramos: María Patiño, Lyia Lozano, Victor Sandoval i Carolina Sobe
Lydia Lozano gaudeix d'una nova etapa | Canal Quickie

La nova informació sobre l'estat de salut de Charly ha afegit una capa addicional de preocupació a la situació ja complicada de Lydia. La revelació de què Charly pateix dolors tan intensos que li impedeixen fer tasques simples com treure el gos és un indici que la parella està enfrontant reptes significatius.

Lydia Lozano se sent amb força

El públic i els seguidors de Lydia han mostrat el seu suport i comprensió després d'aquesta revelació. A les xarxes socials, molts han expressat la seva solidaritat amb la col·laboradora i el seu marit, enviant-los missatges d'ànim i desitjant-los una recuperació ràpida.

Captura de Lydia Lozano a 'Ni que anéssim'
Lydia Lozano recolzarà Charly en tot | Canal Quickie

Tot i els desafiaments, Lydia Lozano continua demostrant la seva resiliència. Un testimoni proper a la col·laboradora ha destacat el seu infrangible optimisme a Informalia: “A Lydia li dona molta vida estar als platós. Ella troba en la feina una font d'energia que l'ajuda a suportar les dificultats”. Aquest esperit indomable és el que li ha permès continuar endavant, malgrat les adversitats que enfronta tant a la seva vida personal com professional.

La filtració accidental de Lydia Lozano sobre la salut del seu marit Charly ha revelat una situació difícil que tots dos estan passant. Tot i això, l'actitud positiva i el suport mutu que es professen són un testimoni de la seva fortalesa com a parella.