Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Isabel Ordaz amb rostre somrient i, al costat, una imatge d'ella interpretant el seu personatge a la sèrie de Telecinco 'La que se avecina'

Isabel Ordaz, abans del càncer, va deixar ‘La que se avecina’ per un important motiu

‘La que se avecina’ va tenir Isabel Ordaz fins a la novena temporada, després d'aquesta va desaparèixer de la sèrie

La que se avecina es troba gravant en aquests moments la seva temporada 15 i en aquesta seguirà sense aparèixer Isabel Ordaz. L'actriu ha interpretat durant una mica més de 50 capítols l'Araceli Madariaga, l'ex d'Enrique Pastor.

La que se avecina va aconseguir que la madrilenya, que ara ha revelat el càncer que va patir, esdevingués una figura estimada pels espectadors. I és que té un talent increïble.

Plànol mitjà d'Isabel Ordaz, Verónica Forqué i José Luis Gil en una escena de 'La que se acosta', la sèrie de Telecinco
Isabel Ordaz donava vida a Araceli a ‘La que se avecina’ | Mediaset

Tot i això, la ficció no ha comptat amb ella de forma continuada. Encara més, va arribar un moment en què li va dir adeu. La raó no era cap altra que considerar que el seu personatge no donava per més.

Isabel Ordaz es va acomiadar de La que se avecina

Isabel Ordaz, que aquests dies ha confessat que fa temps va patir càncer de còlon, ha fet riure molts espectadors de La que se avecina. Tot perquè en aquesta ficció, que ara sembla estar gravant la seva última temporada, donava vida a una peculiar veïna: Araceli. Una dona que va estar casada amb Enrique, i que es va convertir en professora de tai-txi, en hippie i fins i tot va gaudir de diverses relacions homosexuals.

Aquestes situacions van fer que Isabel fos part essencial de la comèdia durant diverses temporades, encara que en altres el seu personatge va ser esporàdic. Això va ser perquè així va poder compaginar la seva tasca en aquesta sèrie amb la seva carrera teatral.

Tot i això, l'actriu madrilenya va decidir posar punt final al seu camí a La que se avecina durant la temporada número nou. I hi va haver un motiu segons va revelar a Fórmula TV temps després de la seva marxa. Va exposar: “De sobte, em va semblar que estava una mica esgotada, que el personatge no donava més de si i ells també ho van considerar”.

Muntatge de dues fotos d'Isabel Ordaz interpretant el seu personatge a la sèrie de Telecinco 'La que se avecina'
‘La que se avecina’ va arribar a un punt que va fer prendre una decisió a Isabel Ordaz | Mediaset, catalunyadiari.com

Fins i tot va admetre que el seu retorn a la ficció no s'havia produït “perquè no m'ha interessat gaire tornar-hi, estava concentrada en altres projectes. A més, tampoc no hi ha hagut invitació per part seva. Ens acomiadem com a amics, ens felicitem per l'èxit aconseguit i ja està”.

Isabel Ordaz va revelar recentment una altra raó de la seva marxa de La que se avecina

Isabel Ordaz va ser força clara i contundent sobre la fi del seu pas per La que se avecina. Tot i això, fa una mica menys d'un any es va sincerar encara més sobre aquesta situació i va treure a la llum una altra dada. Va insinuar que hi va haver un detall que la va ajudar a prendre la decisió de tancar definitivament el seu personatge.

Captura d'Isabel Ordaz i José Luis Gil a 'La que se avecina'
Isabel Ordaz va explicar més tard una altra raó per marxar de ‘La que se avecina’ | Telecinco

Va ser al programa radiofònic Hoy por hoy on va afirmar que va optar per fer aquest pas perquè a la sèrie i a la comèdia en general les coses havien canviat. Va manifestar: “La sitcom ha desaparegut. Va canviar la cosa, ja no era comèdia de situació, tot estava fonamentat que la frase havia de ser graciosa, ocorrent i enginyosa”.

“I l'enginy mata la comèdia i me l'estic jugant. La mata perquè és massa ràpid i la comèdia necessita molt de temps situacional. És a dir, la comèdia està feta a base de contraplans, per tant, no és tant allò que dius com allò que passa”.

A això va afegir: “I també són importants les reaccions dels seus personatges. L'efecte de la comèdia no és que diguis una cosa molt estrambòtica, està feta d'un collaret de reaccions. Ara el que es busca és que el diàleg sigui graciós tota l'estona, i això li resta valor”.

Per això, Isabel va evidenciar que aquest gir a l'hora de fer sèries com La que se avecina la va ajudar a decidir marxar. Sí, perquè no és la manera com li agrada treballar a ella.