Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo whatsapp
Muntatge de fotos de primer pla de Julián Contreras i Fran Rivera tots dos amb rostre seriós

Les 3 raons per les quals Julián Contreras ha trencat la seva relació amb Fran Rivera

Julián Contreras revela quins han estat els motius pels quals ja no té relació amb el seu germà Fran Rivera

Julián Contreras està passant per un mal moment de la vida. Actualment, no té feina, per la qual cosa la seva situació econòmica comença a ser cada cop més preocupant. Per aquest motiu, va decidir apostar per fer-se ‘streamer’.

Recentment, el van desnonar de la casa on vivia a Madrid perquè no podia fer front als impagaments de l'immoble. Va intentar buscar un lloguer assequible a la capital, però no li va ser possible. Motiu pel qual va decidir provar sort a Còrdova, on ara resideix còmodament.

Captura de Julián Contreras a la seva segona visita a De Divendres de Telecinco
La complicada situació econòmica de Julián Contreras | Mediaset

A més, ha revelat que els problemes de salut que pateix tampoc no el permeten exercir la seva feina de la millor manera. De fet, ha explicat que ha hagut de parar un temps, però ha tornat sense estar recuperat per una necessitat econòmica.

Els motius pels quals Julián Contreras no es parla amb Fran Rivera

La relació de Julián Contreras amb els seus germans està trencada des de fa molt de temps. A més, no sembla que es vagi a arreglar aviat, sobretot després de les declaracions que ha fet sobre Fran Rivera.

Julián Contreras està fart de la situació amb el seu germà. I ha decidit explicar a Lecturas les raons per les quals ha trencat la seva relació amb ell.

La primera és que Julián està molt dolgut per com parla Fran Rivera de la seva mare, Carmina Ordóñez. “Francisco es va desentendre dels maltractaments de la meva mare. A la meva mare li ha dolgut moltíssim escoltar el Fran”, comentava.

Muntatge de Julián Contreras parlant, Fran Rivera seriós i una esquerda al mig
Les dures declaracions de Julián Contreras sobre el seu germà, Fran Rivera | catalunyadiari.com, Mediaset

La segona és l'absència de suport que ha sentit per part seva malgrat l'angoixant situació per la qual estava passant la seva mare. “Jo vaig explicar al meu germà Fran que la nostra mare patia maltractaments i va ser una conversa traumàtica. Ni Francisco ni Cayetano van donar suport públicament a la meva mare amb el tema dels maltractaments perquè els llastrava, ho veien com els de la tele”, explicava.

La tercera és la falta d'ajuda que ha tingut per treure la seva mare del preocupant estat en què es trobava. “Fran es va negar a pagar la clínica de desintoxicació de la nostra mare. Deia que el problema no tenia solució i que era perdre els diners”, declarava.

I per si no n'hi hagués prou, Julián Contreras encara tenia més rancúnia acumulada i ho va demostrar amb la definició que va fer sobre el seu germà Fran. “És superb, classista i esclau d'un masclisme anacrònic. Acabarà sol. Està obsessionat amb els diners. L'avarícia és la seva enemiga més gran”, va apuntar.

Julián Contreras emprèn el seu camí lluny de Fran Rivera

Fa un any, el fill de Carmina Ordóñez va decidir començar una carrera al món de les xarxes socials. Concretament, volia dedicar-se a l'‘stream’. I actualment té un canal de YouTube amb més de 16.000 subscriptors.

Captura del canal de youtube de Julián Contreras on se'l veu assegut amb ulleres i auriculars mirant cap avall i parlant sobre un fons il·luminat
La nova professió de Julián Contreras | @juliancontrerasjr

El seu contingut es basa en debats sobre temes d'actualitat, encara que de tant en tant dona algunes informacions sobre la seva vida. En veure que no aconseguia els beneficis que esperava, va decidir obrir un canal de Twitch. En aquest fa directe de moltes hores en què juga videojocs, parla de temes d'actualitat o, fins i tot, del Reial Madrid.

La intenció de Julián Contreras era aconseguir uns ingressos estables que li permetessin viure amb tranquil·litat. Tot i això, les subscripcions no arriben a ser suficients per tenir rendibilitat.