Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de Kate Middleton i Carles III en primer pla mirant a càmera amb un parell de signes d'exclamació

Carles III passa a l'acció: què ha fet en conèixer la veritat sobre Kate Middleton

El rei Carles III intervé en la reaparició a la vida pública de Kate Middleton després d'anunciar la seva malaltia

Kate Middleton fa gairebé sis mesos que està allunyada dels mitjans de comunicació. Des d'aleshores, no hem pogut veure la princesa de Gal·les en cap acte públic. Per aquest motiu, han començat a circular nombrosos rumors sobre quin seria el seu veritable estat de salut a causa del càncer que pateix.

Alguns mitjans britànics assenyalen que la seva aparició es produirà a la tardor. Tot i això, és un tema de debat, ja que altres diaris apunten que no reapareixerà fins que es recuperi completament de la seva malaltia.

Captura de Kate Middleton durant el comunicat on explica que pateix càncer
Preocupa l'estat de salut de Kate Middleton | Twitter

Carles III té molt a veure amb la reaparició pública de Kate Middleton

Són nombrosos els rumors que sorgeixen pel que fa a la tornada a la vida pública de la princesa de Gal·les. Motiu pel qual, Ian Pelham Turner, expert a la Casa Reial Britànica, assegura que el benestar de Kate Middleton no és l'únic factor que determinarà el seu retorn.

Turner confessava que “hi ha circumstàncies logístiques a considerar. No pot eclipsar res del que faci el rei”, va explicar. Així que la tornada vindrà determinada per l'agenda que pugui tenir Carles III en els pròxims mesos. Evidenciant que la seva tornada no és només una decisió de Kate, sinó que abans ha de ser aprovada pel monarca britànic.

Segons l'expert, el millor moviment en aquest moment seria que els prínceps de Gal·les es tornessin a gravar junts. Cosa que ja van fer anteriorment quan van revelar la malaltia que pateix Kate Middleton.

La intenció és que tornin a gravar un vídeo, encara que aquesta vegada se centrin a agrair tot el suport que han rebut per la situació que estan passant. A més, els aconsellen que destaquin la tasca dels metges que han tractat Kate Middleton durant tot aquest període.

Muntatge de Carles III al costat de Kate Middleton
Carles III interfereix en la reaparició pública de Kate Middleton | catalunyadiari.com, GTRES, Redes sociales

Tot i això, no té previst informar de com està suportant la situació. Tampoc si el seu estat està millorant des que va començar el tractament.

Per acabar, la intenció és anunciar la tornada de la princesa de Gal·les a les seves tasques reals. Tot i que, han d'emfatitzar que el retorn es produirà de manera progressiva.

El príncep Guillem aclareix l'estat de Kate Middleton

Fa uns dies, el príncep Guillem va marxar Regne Unit pel 80è aniversari del Desembarcament de Normandia a les platges de França. Un viatge en què va estar acompanyat per Carles III i Camila Parker.

La que no hi va poder ser, una vegada més, va ser la seva dona, Kate Middleton. Aquesta absència va originar moltes especulacions sobre el veritable estat de salut de la princesa de Gal·les. Motiu pel qual Guillermo va voler aclarir que “està millor”, en referència al tractament contra el càncer a què s'està sotmetent.

Foto del Dia D on apareix el príncep Guillem en primer pla parlant al seu discurs
El príncep Guillem explica com es troba Kate Middleton | Europa Press

Des que es va conèixer la notícia, la Casa Reial Britànica no va informar en cap moment sobre l'estat de Kate Middleton. Per això, l'única font d'informació són les filtracions a la premsa i les explicacions lleugeres que ofereix Guillem.

Tot i això, cal destacar que sempre que ho fa intenta tranquil·litzar la població, al·legant que està millorant a poc a poc.