Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de la cuina de 'MasterChef', el logotip del programa i el de Telecinco

Telecinco dona llum verda a un programa de cuina que pretén acabar amb 'MasterChef'

Telecinco vol aconseguir les audiències i el públic que té 'MasterChef' des de fa anys a La 1

MasterChef va arribar per primera vegada a la televisió al nostre país el 2013 i ràpidament es va convertir en un èxit. I aquest ho ha aconseguit mantenir des de llavors, fent que Mediaset senti veritable enveja. Més ara que fa temps que està en una crisi d'audiència força notable.

MasterChef no només ha triomfat amb la versió d'anònims, també amb la de celebrities i fins i tot amb la de nens i avis. Per aquest motiu, Telecinco ha decidit no quedar-se de braços plegats.

Captura de Samantha Vallejo-Nágera, Pepe Rodríguez i Jordi Cruz enfadats a MasterChef
Telecinco vol enderrocar 'MasterChef' | RTVE

El que ha fet Telecinco és donar llum verda al programa de cuina. Amb aquest, que portarà per títol Next Level Chef, pretén acabar amb el regnat de l'esmentat talent de TVE.

Telecinco posa en marxa el seu concurs per enfonsar MasterChef

MasterChef, que està preparant la seva nova edició de famosos, s'ha convertit en el concurs culinari més important de la televisió. Ve succeint així des de fa 11 anys, en què els espectadors han après moltíssim sobre aquest sector i se n'han convertit en fans.

Veient el filó que sembla tenir aquest tema, Telecinco ha decidit reaccionar i combatre aquest espai de TVE. Vol ser líder d'audiència i treure-li el tron. Per això, la temporada que ve emetrà Next Level Chef.

Es tracta d'una versió d'un famós espai nord-americà d'aquest mateix títol, que té com a protagonista el conegut xef Gordon Ramsay. La mateixa productora de MasterChef, Shine Iberia, és la que realitzarà aquest nou format que, sobretot, té un plató espectacular. Aquest es compon de tres nivells en cadascun dels quals hi ha una classe de cuina: bàsica, estàndard i una de darrera generació.

Tot perquè els concursants puguin demostrar totalment les seves habilitats entre fogons en diferents circumstàncies. Concursants entre els quals hi haurà amateurs, cuiners professionals i influencers.

Captura dels concursants de Next Level Xef dels Estats Units
Mediaset, davant de 'MasterChef', ha decidit apostar per 'Next Level Chef' | FOX

Ara com ara, no s'ha revelat el nom del presentador, però sí el dels tres mentors, reconeguts xefs, que dirigiran els participants. I el primer no és cap altre que Francis Paniego, Premi Nacional de Gastronomia, que està al capdavant del restaurant El Portal de Echaurren. Restaurant que té dues estrelles Michelin i tres Soles Repsol.

La segona coach és Rakel Cernicharo, que va guanyar el 2017 un programa similar a aquest. És coneguda pel seu local: el valencià restaurant Karak, una barreja perfecta de sofisticació i fusió. El seu primer Sol Repsol ho va aconseguir fa dos anys.

Per acabar, el tercer mentor serà Marcos Morán, vist a MasterChef en alguna ocasió. Es va formar a El Bulli i al Celler de Can Roca i pertany a una família de cinc generacions de cuiners. Posseeix nombrosos guardons i regenta Casa Gerardo, que té una Estrella Michelin i tres Soles Repsol.

Més projectes de Telecinco per batre altres rivals, a més de MasterChef

Telecinco vol recuperar el lideratge que va tenir durant anys a les diferents franges horàries. Per això, a més de batre MasterChef, vol fer el mateix amb altres rivals. I per això està treballant en més projectes de cara a la temporada que ve, encara que el més imminent és Supervivientes All Stars.

Per exemple, Jorge Javier es posarà al capdavant d'El diario de Jorge, una versió actualitzada del famós El diario de Patricia, per a les tardes. Presentador que a més tornarà amb Hay una cosa que te quiero decir i amb Gran Hermano, en la seva versió d'anònims.

Muntatge de Jorge Javier Vázquez amb el logo de Gran Hermano
Telecinco també recuperarà el reality més emblemàtic | Mediaset

Sense oblidar que Carlos Latre conduirà un espai amb què competirà amb El Hormiguero i La Resistencia. I, a més, s'estrenarà una nova sèrie, La favorita, que tindrà com a protagonistes Luis Fernández i Verónica Sánchez.