Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos en primer pla de Ginés Corregüela i Yaiza Martín amb el rostre seriós

Yaiza Martín confirma el motiu de la seva ruptura amb Ginés Corregüela

Ginés Corregüela i Yaiza Martín han posat fi a la seva relació, segons confirmava la filla del rei dels entrepans

Ginés Corregüela hauria posat fi a la seva relació amb Yaiza Martín. Notícia que la protagonista ha confirmat a Ni que fuéramos, on s'ha deixat veure completament destrossada.

Entre llàgrimes, Yaiza ha confirmat el motiu de la ruptura. Tot i això, s'ha negat a entrar en detalls.

"Crec que és una cosa de dos, que es podria haver tancat bé per tot allò que ens hem estimat", s'ha lamentat molt afectada.

Ginés Corregüela i Yaiza Martín, seriosos en el plató de Telecinco en el programa de 'Sálvame' del dia 24 de maig de 2023
Yaiza Martín, trencada per la seva ruptura amb Ginés Corregüela | Telecinco

"No vull ni una paparra més que em xucli la sang", ha deixat molt clar. "No vull que m'afecti a mi i als meus mai més".

Segons sembla, un dels principals motius de la ruptura seria l'existència de tercers que mai no han deixat d'intervenir en la seva història d'amor.

"M'he decebut molt, l'únic que vull és que se'm deixi tranquil·la", ha conclòs contundent.

Primer pla de Yaiza Martín al 'Deluxe' amb rostre neutre
Yaiza Martín, completament destrossada per la seva ruptura amb Ginés Corregüela | Europa Press

La que fos una de les parelles més mediàtiques de la passada edició de Supervivientes , va saltar a la fama per una història plena d'anades i vingudes.

Història, en què també es van involucrar tercers en discòrdies com les filles de Ginés o la seva exdona, Isabel Hurtado.

Tant Isabel com Miriam Corregüela plantaven cara i s'enfrontaven tant a Ginés com a Yaiza Martín, a qui mai no van acabar d'acceptar. És més, la Miriam es negava a convidar-los al casament i fa temps que no parla amb ells.

Yaiza Martín confirma el motiu de la seva ruptura amb Ginés Corregüela

Just per això, crida l'atenció que hagi estat ella precisament qui ha anunciat la ruptura amb magnificència.

En determinat moment, la parella mostrava la seva intenció de passar per l'altar i fins i tot van arribar a celebrar una mena de cerimònia a Telecinco.

No obstant, pot ser que aquesta interminable guerra familiar els hagi acabat passant factura.

"M'he cansat i he volgut mantenir la meva opinió apartada perquè és la filla de la meva parella, però ja està. Aquesta manera de dirigir-se a mi no la toleraré", es lamentava Yaiza Martín respecte al tracte que havia rebut.

Captura de Yaiza Martín i Ginés Corregüela a Supervivientes 2023
Ginés Corregüela i Yaiza Martín han posat fi a la seva relació | Mediaset

"La primera que em va crucificar va ser ella insultant-me i ficant-se amb les meves formes i el meu vocabulari", sentenciava. És més, Yaiza Martín s'ha lamentat a Ni que fuéramos després de la ruptura assegurant que "per fi ho havien aconseguit".

Ha estat Miriam Corregüela qui ha compartit la notícia a xarxes socials, on s'ha mostrat més que feliç. A més, ha deixat entreveure el motiu d'aquesta ruptura.

"A tot porc li arriba el seu Sant Martí", ha anunciat molt orgullosa. "La vida és molt justa, perquè fa un any van riure de la meva mare per ser la cornuda d'Espanya".

I, a continuació, afegia: "Aquí estic, anunciant la ruptura més esperada. S'ha acabat. De cara a les càmeres molt felices, però després, a caseta, ens les mengem doblegades".