Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge d'Antonio David Flores somrient i Marta Riesco amb un micròfon en blanc i negre

La duríssima resposta d'Antonio David Flores a l'acusació de Marta Riesco

Antonio David Flores ha decidit trencar el silenci, a la seva manera, per opinar sobre el testimoni de la seva exnòvia

Antonio David Flores ha tornat aquests dies al focus mediàtic. D'una banda, pel judici que té pendent amb Rocío Carrasco per un presumpte delicte continuat d'alçament de béns. Un cas que ha estat traslladat a una instància superior, cosa que suposa que a ell se li compliqui la situació.

D'altra banda, perquè la seva exparella, Marta Riesco, ha decidit parlar a la televisió. Després de mesos allunyada de la petita pantalla, ha concedit una entrevista en exclusiva a Ni que fuéramos. On ha deixat seriosament en dubte Antonio David Flores, acusant-lo de fals, de tenir poca empatia i d'haver-la fet patir.

Captura del darrer directe que va fer Antonio David Flores al seu canal de Youtube on surt acompanyat per altres usuaris
Antonio David Flores està d'actualitat per Marta Riesco | YouTube, Antonio David Flores

Ell no ha quedat callat davant de tot allò que l'antiga reportera ha comentat. Això sí, ha contestat a través del seu canal de YouTube d'una manera especial. Amb un speech d'una altra persona en què carrega indirectament contra el comportament d'ella i del propi programa que li ha donat cabuda.

Antonio David Flores respon a les paraules de Marta Riesco a Ni que fuéramos

Antonio David Flores ha vist que aquesta setmana el seu nom s'ha posat al disparador a causa de l'acció de Marta Riesco. Aquesta ha tornat a seure davant d'una càmera a Ni que fuéramos. I la veritat és que al programa li ha sortit rodona aquesta proposta, ja que ha aconseguit unes bones dades d'audiència.

El malagueny deu haver seguit possiblement l'entrevista del seu ex, que ha parlat de com es van conèixer. Però també ha admès que ell ha estat el pitjor que li ha passat a la vida i que va enganyar tothom. I és que mentre ja estava amb ella, públicament es creia que continuava amb la seva dona, Olga Moreno.

Així mateix, Antonio David Flores ha estat titllat, directament o indirectament per la jove, d'egoista, de jugar amb els seus sentiments i de garrepa. Encara més, ha exposat que va tenir falta d'empatia i la va deixar en el pitjor moment. En concret, quan havia perdut la feina per defensar-lo a capa i espasa a la televisió.

L'andalús ha volgut respondre a la seva manera totes aquestes afirmacions de Riesco i ho ha fet a través del seu canal de YouTube. Això sí, en comptes de parlar directament ell, ha recorregut a començar el seu darrer directe amb un speech d'una altra persona. Unes paraules amb què resumeix tot el que ha volgut respondre a la seva ex.

Així, ha dit l'àudio: “En identificar algú a la teva vida que persegueix desvaloritzar els teus èxits, considera això un senyal vermell. Ens trobem amb un comportament tan antic com la mateixa societat, tot i que continua sent un dels més destructius. Sí, la propagació de xafarderies i rumors”.

Captura de l'últim directe d'Antonio David Flores al canal de YouTube
Antonio David Flores ha decidit respondre a la seva ex | YouTube, Antonio David Flores

I aquí no ho ha quedat tot, ja que en aquest discurs s'han exposat uns arguments que semblen dirigits a qüestionar el comportament de Riesco. Ha exposat “L'obsessió tòxica es converteix en un joc perillós, on les finalitats justifiquen els mitjans, independentment de les conseqüències per a un mateix o per als altres. Això revela una inseguretat profunda i una necessitat constant de validació externa”.

“Els individus que operen sota aquesta dinàmica sempre es comparen en lloc d'enfocar-se en els seus propis viatges i millores. Les relacions es converteixen en camps de batalla, on cada interacció és una oportunitat per guanyar terreny, per ser vist com el més intel·ligent, el més capaç, el més reeixit. Per tant, això pot indicar que aquesta persona no és la companyia més enriquidora o fiable”.

Antonio David Flores també dedica paraules al programa Ni que fuéramos

Antonio David Flores ha usat igualment l'àudio introductori al seu directe per carregar contra Ni que fuéramos. El programa l'ha posat al disparador i n'ha revelat dades i de la família que els qüestionen de manera pública.

Per això, li ha dedicat aquestes afirmacions: “La pràctica de difondre informació no verificada o distorsionada sobre algú no només és una qüestió d'etiqueta social mal aplicada. És una arma triada per persones malintencionades per sembrar discòrdia, alimentar desconfiances i, de manera més vil, corroir les reputacions. Tafanejar, lluny de ser un passatemps inofensiu, és una estratègia calculada utilitzada per aquells que busquen posicionar-se en una llum més favorable”.

“En difondre rumors, basats en situacions distorsionades o en mentides completes, aquests individus creen un ambient tòxic, on la confiança es converteix en una víctima col·lateral. Encara és més perniciós l'efecte que té sobre el teixit social i laboral, en un ambient on els rumors corren solts, l'harmonia és reemplaçada per sospites”.

Captura de l'últim directe del canal de YouTube d'Antonio David Flores, on comenta l'entrevista de Marta Riesco per a 'Ni que fuéramos'
Antonio David Flores no s'ha oblidat d'atacar 'Ni que fuéramos' | YouTube, Antonio David Flores

Per si no n'hi hagués prou, el malagueny ha llançat un últim missatge contundent: “Aquells que es dediquen a la xafarderia demostren una falta d'integritat i empatia, prioritzant els seus interessos mesquins en detriment del bé col·lectiu. La difusió de xafarderies i rumors és un reflex d'inseguretat i desig de manipulació”.