Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Pablo Carbonell i María Arellano posant somrients en un photocall i, de fons, un emoji d'un cor trencat

Pablo Carbonell i María Arellano se separen: la malaltia que va marcar el matrimoni

Pablo Carbonell i María Arellano es divorcien després de 18 anys junts i una situació dura per la malaltia de la filla

Pablo Carbonell és una de les figures més reconegudes del cinema espanyol i la seva relació amb María Arellano no era cap secret. Tot i això, ha sortit a la llum que la parella acaba de separar-se després de gairebé 18 anys junts.

L'última vegada que se'ls va poder veure junts va ser el febrer passat, quan van anar a l'estrena de la segona temporada de Machos Alfa. Un esdeveniment en què van mostrar una gran complicitat entre ells. En aquell moment, ningú no podia presagiar una ruptura de la parella.

Primer pla de Pablo Carbonell i María Arellano amb rostres somrients al costat d'emoji representant la ruptura entre ells
Pablo Carbonell i María Arellano es divorcien després de 18 anys junts | Europapress, E-Noticies

Malgrat la seva fama, mai no s'ha arribat a conèixer gaire sobre la vida privada de l'actor ni com era la seva vida sentimental amb la seva dona. María Arellano sempre s'ha volgut mantenir en un segon pla i ha deixat el protagonisme al seu marit i a la seva petita. Tot i que això no vol dir que no els hagi donat suport, ja que sempre hi ha estat al costat quan ha tocat posar davant les càmeres.

El moment complicat que han viscut Pablo Carbonell i la seva exparella

Pablo Carbonell i María Arellano tenen una filla en comú, Mafalda. Aquesta va decidir seguir els passos del seu pare i dedicar-se al món de l'actuació des d'una edat primerenca. De fet, als seus 15 anys ja és una de les figures més prometedores del cine espanyol.

Ara bé, es coneix que ha tingut una infància especialment complicada. I és que només néixer, se li va diagnosticar una malaltia estranya. Motiu pel qual, des de llavors, la parella s'ha bolcat totalment amb les cures de la seva filla.

Mafalda pateix d'artrogriposi múltiple congènita, que afecta un de cada 3.000 nens nascuts. Aquesta malaltia es caracteritza per l'aparició de contractures a les extremitats que acaben limitant el moviment de les articulacions. A més, pot comportar des d'una debilitat muscular fins a una fibrosi.

Imatge de Pablo Carbonell i María Arellano amb la seva filla
La malaltia de Mafalda va marcar la vida dels seus pares | Europapress

Tal era la gravetat que, al seu naixement, els metges creien que no podria caminar. Tot i això, amb el pas dels anys, gràcies al seu esforç i al suport incondicional dels seus pares, ha aconseguit revertir aquesta situació.

Tanmateix, els seus primers anys de vida van ser realment complicats. Va haver de ser intervinguda quirúrgicament set vegades. Una situació que l'obligava a estar amb les cames enguixades i asseguda en una cadira de rodes durant tres anys.

Mafalda ha tingut una infància totalment marcada per la seva malaltia i durant aquests anys ha patit moltes recaigudes. A més, ha passat una gran part d'aquest temps entre hospitals. Ara bé, ha aconseguit sobreposar-se a tots els vaivens i s'ha convertit en una de les joves actrius amb millor projecció al cinema espanyol.

Aquest ha estat un procés realment dur i no només per a ella, sinó també per als pares. La parella ha patit una agonia durant tots aquests anys.

Moltes vegades, la situació estava al límit, cosa que ha pogut afectar la seva relació. No obstant això, sempre van tenir clar que havien de tirar endavant per donar-li el millor benestar possible a la seva filla.

Pablo Carbonell i María Arellano se separen d'acord mutu

La parella va passar per l'altar el 2015, en una celebració discreta, només amb els familiars propers, que va tenir lloc a la serra madrilenya. Aquest matrimoni va ser el segon que va tenir l'actor, ja que abans va estar casat amb Titina, amb qui té una altra filla, Carlota.

Després de nou anys de matrimoni, Pablo Carbonell i María Arellano han decidit separar els seus camins. De moment, no se sap quin ha pogut ser el motiu pel qual ha posat fi a la seva relació.

Pablo Carbonell amb María Arellano en un photocall a Madrid
El divorci de Pablo Carbonell i María Arellano ja és una realitat | Europapress

El que sí que s'ha pogut conèixer és que el divorci ha estat una decisió d'acord mutu. Per això podem deduir no hi ha hagut un motiu concret que hagi dinamitat la relació.

Després del divorci, Pablo Carbonell continua vivint al mateix habitatge de la Sierra de Madrid. Mentrestant, María Arellano ha estat qui s'ha mudat a una altra casa amb la seva filla.