Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge de fotos de primer pla d'Olga Moreno amb rostre seriós i, al costat, una imatge amb la seva mare i un crespó negre

Olga Moreno, sense Agustín Etienne i trencada de dolor a l'últim adeu a la seva mare

Olga Moreno ha donat l'últim adeu a la seva mare, que va morir ahir a causa d'una llarga lluita contra el càncer

Primeres imatges d'Olga Moreno en donar l'últim adeu a la seva mare, Rosa Obrero, que ha mort als 82 anys a causa d'un càncer. L'ex d'Antonio David ha reaparegut trencada de dolor al Tanatori de la S30 a Sevilla. Ho ha fet acompanyada per diversos familiars i sense Agustín Etienne.

La parella d'Olga Moreno ha estat un dels grans absents en aquest darrer adeu a Obrero. L'andalusa sembla que ha preferit viure-ho en solitari amb els seus més propers. Sens dubte, l'ex d'Antonio David Flores ha rebut un dels pitjors revessos de la seva vida en perdre una de les persones que més estimava: la seva mare.

Imatge d'Olga Moreno arribant al tanatori per acomiadar la seva mare
Olga Moreno, trencada a l'últim adeu a la seva mare | Europa Press

Rosa Obrero sempre ha estat un dels pilars fonamentals en la vida de la seva filla, a qui ha donat suport en els pitjors moments. Així, Olga Moreno no ha dubtat mai a l'hora de parlar meravelles sobre ella.

La mare d'Olga Moreno ha hagut de fer front a la lluita contra una llarga malaltia i sempre n'ha estat el millor exemple per als seus fills. “No hi ha millor exemple que la meva mare, amb sis fills. I, com diu ella, quin ditet em tallo que no em faci mal”, escrivia la sevillana amb motiu del Dia de la Mare.

Captura d'una publicació d'Olga Moreno amb la seva mare a les xarxes socials
Olga Moreno estava molt unida a Rosa Obrero, la seva mare | @olgamorenooficial, Redes sociales

Olga Moreno, trencada de dolor a l'últim adeu a la seva mare

La mateixa Olga Moreno ha confessat en nombroses ocasions que allò que “més li feia mal al món” era la seva mare. Encara més, cap a Rosa no ha tingut més que paraules plenes d'afecte.

“A la dona que em va ensenyar el valor de la vida, que cada dia sigui un reflex de l'amor i de la felicitat que ens has donat. Gràcies per cada somriure, cada lliçó i cada moment”, li dedicava amb motiu del seu aniversari.

“Pel món ets una mare, però per a la teva família ets el món sencer”, afegia. I, precisament, Olga Moreno tampoc ha dubtat a parlar sobre la duríssima malaltia a què feia front.

Segons confessava Moreno al plató de Déjate querer ja fa dos anys, havia rebut una molt mala notícia sobre la seva mare que la va marcar. A més, parlava obertament sobre el càncer de Rosa.

Olga Moreno, entre llàgrimes durant l'últim adéu a la seva mare
Olga Moreno, acompanyada pels seus familiars i sense Agustín Etienne | Europa Press

“Avui m'ha passat una cosa molt trista. M'han dit una cosa de la meva mare i estic una mica emocionada”, explicava a Toñi Moreno. “Està bé, però podria estar millor. És una dona forta i lluitadora, té un problema a l'ordre del dia”, explicava.

Pel que fa a la malaltia, que va caure com una galleda d'aigua freda a la família, Olga se sincerava del tot. “El va superar, però em va marcar. Li van tallar un pit i ella ens donava forces. És una dona molt alegre i plena de vida”, revelava.

A més, destacava el paper de la seva mare durant el procés de divorci amb Antonio David i la situació complicada que travessava. “En aquesta etapa m'està ajudant moltíssim, però jo tampoc vull preocupar-la amb les meves coses”.