Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb foto de fons de La Promesa, foto d'incògnit d'un perfil de xarxes socials amb un signe d'interrogació a dalt i un emoji de sorpresa

L'actriu de 'La Promesa' el fill de la qual triomfa al cinema i podries conèixer

La protagonista de 'La Promesa' ha aconseguit inculcar la seva passió pel món de la interpretació al jove

La Promesa ha aconseguit triomfar per les seves trames, perquè està molt cuidada la seva factura i també per l'elenc actoral que posseeix. Curiosament, en aquest ara ha cobrat protagonisme una de les seves actrius, que exerceix un paper important a la ficció.

Ens estem referint a Marga Martínez, que interpreta la pèrfida Petra Arcos a La Promesa. I el motiu que estigui d'actualitat és que ha sortit a la llum que el seu fill ha seguit els seus passos. Es diu Pedro Romero i ja és conegut.

Captura de 'La Promesa' amb Petra espantada amb un nadó als braços
L'actriu de 'La Promesa', Marga Martínez, comparteix professió amb el seu fill | RTVE

Encara més, el jove està cridat a triomfar al cinema d'aquí a només uns dies. Sí, perquè s'estrenarà una pel·lícula en què ha participat i que està generant gran expectació. Es titula Amor platónico.

L'actriu de La Promesa que té un digne hereu

La Promesa, que en els seus últims capítols ha fet un gir inesperat amb un nou afer, ha portat aquests dies diversos dels seus intèrprets a estar al candeler. Aquest és el cas de María Castro, que s'ha incorporat després de la maternitat. I també el de Marga Martínez.

D'aquesta última, peça de les intrigues que tenen lloc a la sèrie de La 1, ha sortit a la llum una dada desconeguda. Ni més ni menys que el seu fill, Pedro, ha seguit els seus passos al món de la interpretació.

La protagonista de La Promesa li va transmetre el seu amor per la professió tan bé que el jove va optar per continuar la seva tasca. Així, es va formar al Laboratorio de Interpretación de Sevilla i actualment continua els seus estudis a Madrid, concretament a TIMBRe4.

El fill de Marga ja ha aconseguit fer els seus primers passos en sèries. En concret, ha participat puntualment en Toy Boy i també a la ficció Honor, d'Atresmedia, que ha estat la que li ha donat reconeixement.

Però d'aquí a uns dies el fill de l'actriu de La Promesa s'espera que triomfi al cine. La raó és que aquest dijous dia 13 s'estrena a la pantalla  gran la pel·lícula Amor platónico, dirigida per Vicente Bonet. Un film en què l'andalús dona vida ni més ni menys que a Plató mateix.

És una comèdia on, a partir d'una nit en què dos joves estudien filosofia, surt a la llum la història dels grecs més importants en aquesta branca. Per exemple, es descobriran com es coneix Plató i Sòcrates i fins i tot què és l'amor platònic.

Captura d'una escena de la pel·lícula Amor Platònic on apareixen Alfredo Alba i Pedro Romero
El fill de l'actriu de 'La Promesa' estrena aquesta setmana 'Amor platónico' | El Español

Un Sòcrates que també està molt relacionat amb les sèries de La 1. Sí, perquè és interpretat per Alfredo Alba, que va morir recentment i que havia exercit com a ajudant de direcció a La Moderna.

Altres projectes del fill de la protagonista de La Promesa

La Promesa ha aconseguit que Marga Martínez es consolidi a la trama de la ficció de TVE i també que augmenti la seva popularitat. I això últim és el que també pretén aconseguir-ne el familiar.

En un primer moment, és molt probable que Pedro incrementi la seva fama amb la pel·lícula que estrenarà aquesta setmana. Tot i que també és molt possible que ho faci amb els altres projectes que té entre mans.

Un dels més significatius és l'estrena de la pel·lícula Los Tortuga, de Belén Funes, en què ha treballat. És un drama que arribarà als cinemes al novembre i que narra la vida dura d'un matrimoni andalús que se'n va a Catalunya a la recerca d'un futur millor. Parella que, dues dècades després, haurà d'afrontar els problemes generacionals amb la filla i una forta crisi econòmica.