Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge amb foto de fons dels personatges de La Moderna i foto del logo de la sèrie

'La Moderna' sorprèn amb un gir inesperat en la trama d'un personatge clau

'La Moderna' té preparada aquesta setmana una situació que transforma el present d'una de les protagonistes

La Moderna tindrà els seus seguidors molt enganxats a la pantalla aquesta setmana. El motiu és que les trames tindran més emoció i intriga que mai. Es viuran uns episodis de veritable infart.

La Moderna emetrà uns capítols en què es descobrirà com es capgirarà la situació d'un personatge. Ens estem referint ni més ni menys que a la de la senyora Carla.

Fotografia de La Moderna, Doña Clara posant i mirant a càmera en pla mig curt
'La Moderna' prepara un nou rumb a la senyora Carla | RTVE

El que succeirà en la sèrie de La 1 és que la pèrfida protagonista desapareixerà. I amb aquest fet sorgiran especulacions i rumors de tota mena.

La Moderna fa un canvi al rumb vital de la senyora Carla

La Moderna en els últims dies ha viscut una ruptura i fins i tot un accident greu. Aquest l'han patit Íñigo, Matilde i Clarita. Tot perquè la senyora Bárbara, la mare de la senyora Carla, els va manipular els frens del cotxe com a venjança, ja que els considera culpables de l'arrest de la seva filla.

Si la tensió ja era palpable, encara ho serà més en els capítols d'aquesta setmana, que deixaran tots els seguidors bocabadats. Fonamentalment, quedaran així quan coneguin el rumb que prendrà la vida de la presa.

La Moderna ha fet que la senyora Carla acabi entre reixes com a presumpta responsable de la mort de Jaime. No obstant això, la seva mare farà tot el possible per treure-la d'allà, fins i tot subornarà qui faci falta. I, en certa manera, aconseguirà el seu propòsit: aconseguirà que surti en llibertat, encara que amb arrest domiciliari.

Aquesta situació farà que noves situacions tinguin lloc. Entre elles que Íñigo anirà a visitar-la a casa seva, per culpar-la de l'accident que ha patit, i que Bárbara la pressionarà. Aquesta no deixarà d'insistir perquè fugi del país, encara que la seva filla es negarà, almenys al principi.

Tanmateix, tot es capgirarà a mitjans de la setmana. El que passarà és que Carla desapareixerà com per art de màgia i es descobrirà justament quan el fiscal Herrera es personi a casa seva. I això comportarà més intrigues i conflictes.

La progenitora de la desapareguda culparà Íñigo dels fets, perquè creu que li ha pogut fer alguna cosa a aquella. Per això la tensió entre ells serà encara més notable. Ara bé, no tothom pensarà igual, ja que Jacobo tindrà molt clar que la dona simplement s'ha fugat.

I aquí quedarà la incògnita, que es complicarà al capítol de divendres. La raó és que al costat del riu apareixerà un cadàver sospitós.

Fotografia de Donya Bárbara de la sèrie La Moderna actuant amb cara sorpresa
'La Moderna' farà patir Bárbara amb la desaparició de la seva filla | RTVE

La Moderna: més moments especials dels pròxims capítols

La Moderna no només deixarà els seus fans perplexos amb la situació de Carla, també amb unes altres que donaran molt d'atractiu a les trames. Per exemple, aquells podran descobrir que al saló de te hi haurà nova gerent: Lázara. I hi vindrà una empleada nova: Marta, que exercirà de netejadora i passarà a ser l'ajudant d'Esperanza.

Per si no n'hi hagués prou, Pietro i Antonia donaran la bona notícia del seu matrimoni. Tot alhora que César i Inés decidiran fer el pas de marxar a Amèrica. Encara que a ella se li plantejarà una decisió difícil: tirar endavant amb els plans o acceptar la sucosa oferta de treballar en una opereta.

Miguel Ángel Muñoz amb un vestit marró i recolzat en una barra amb els seus personatges de 'La Moderna'
'La Moderna' dificultarà a César la seva vida sentimental | RTVE

I aquí no s'acabarà tot. Miguel buscarà una segona feina i Trini tindrà dificultats per continuar ocultant el seu embaràs. Mentrestant, Teresa tornarà a ser enganyada per Mario i Mari Carmen.