L'acusació a Sofía Suescun que enfonsa la filla de Maite Galdeano

Els fans no es creuen a la guanyadora de 'GH' i 'Supervivientes'

Sofia Suescun
Sofía Suescun ha rebut el cop més dur dels seus fans | CatalunyaDiari

Sembla que ningú apostava al principi per la relació entre Sofía Suescun i Kiko Jiménez, l'ex de Gloria Camila. La parella s'ha hagut d'afrontar a molts obstacles i rumors que han intentat destruir la relació, però la veritat és que fa bastant temps que estan junts i, fins i tot, tenen previst casar-se. La que va ser guanyadora de 'Gran Hermano 16' i 'Supervivientes 2018' feia dies que no era la protagonista de cap polèmica, però ara ha sortit a la llum un nou enemic de la jove. 

Suescun carrega contra José Antonio Avilés

Aquest no és altre que José Antonio Avilés, el concursant més polèmic d'aquesta edició de 'Supervivientes'. Durant les últimes setmanes s'han fet públics molts rumors contra Avilés, acusat de possibles estafes a una gran quantitat de personatges reconeguts de televisió, especialment de la cadena on treballa, Telecinco.

Segons explica Sofía Suescun, ella també ha estat afectada pel joc d'Avilés. «Em va dir fresca, em va deixar d'oportunista i de tot el pitjor, sent completament fals tot el que deia, perjudicant la meva imatge, el meu honor», explicava la jove. També va manifestar que el va denunciar el setembre del 2019, i ara li reclama 20.000 euros per les paraules que Avilés va fer servir per referir-se a ella. 

Ara, Suescun demana als seus seguidors tota la informació possible que incrimini al col·laborador, però sembla que la jugada li ha sortit bastant malament perquè molts usuaris de Twitter l'han criticat per sumar-se al carro, per buscar més protagonisme als platós. 

Ningú creu a Sofía

Sembla que la guanyadora de 'GH' ha patit un revés per part dels seus fans. Molts l'han criticat per aprofitar l'onada mediàtica de José Antonio Avilés, i la gran majoria creu que la filla de Maite Galdeano no és cap víctima del jove, sinó que està manipulant la situació per guanyar protagonisme. 


Comentaris

envia el comentari