Rocío Carrasco trenca el silenci per primer cop i ho explica tot

La mare de Rocío Flores ha sorprès a tots amb el seu nou 'look'

Rocío Carrasco amb una rosa a les mans
Rocío Carrasco ha sorprès amb el seu nou 'look' | CatalunyaDiari

Són molts els anys que porta Rocío Carrasco apartada dels mitjans, sense parlar absolutament res de la seva filla ni del seu exmarit. La filla de Rocío Jurado sempre s'ha mantingut al marge de tot.

Després de molt temps d'absència va tornar als mitjans per presentar l'homenatge de la seva mare, però evitant qualsevol mena de pregunta personal.

Primera entrevista de Rociíto

Rocío Carrasco ha reaparegut després de molt temps, i no ho ha fet d'una manera qualsevol. L'exparella d'Antonio David Flores ha estat la portada de la revista 'Hola', cosa que ha sorprès molt. En l'entrevista, Carrasco ha obert les portes de casa i ha explicat els majors secrets del confinament.

Ningú s'esperava aquesta aparició tan sobtada de la dona més sol·licitada del moment, i molt menys obrint les portes de casa seva. La mare de Rocío Flores ha deixat a tots impressionats amb el seu nou 'look', un estil diferent, més rejovenit i més elegant.

El nou aspecte de Rocío Carrasco

Enrere queden els seus rapats laterals de cabell. Ara, Carrasco ha lluït una imatge molt més sofisticada, confirmant així un canvi en la seva vida. Aquest nou aspecte se suma a la immensa felicitat que sent vivint amb el seu marit Fidel Albiac. La mitjana cabellera, el seu estilisme més juvenil i la seva cara resplendent confirmen que Carrasco està en un bon moment, deixant enrere les cares llargues del passat.

«Fa 20 anys que Fidel i jo estem en un gloriós tancament», ha explicat Rociíto a 'Hola'. La parella ha passat el confinament a la mateixa casa, motiu pel qual Rocío Carrasco s'ha sentit molt protegida igual que el seu marit.

El radical canvi d'imatge es deu al fet que la filla de 'la més gran' ha estat fent molt exercici durant aquest confinament, cosa que unit al seu canvi de 'look' l'han portat a tenir una nova i renovada imatge.

A la imatge es pot apreciar de manera molt clara el nou i flamant aspecte de la mare de Rocío Flores, que a primera vista no sembla molt preocupada pels rumors de reconciliació amb la seva filla.


Comentaris

envia el comentari