El preu que podria pagar Telecinco per les paraules de Rocío Carrasco

Fa molts anys que Carrasco manté el seu silenci sobre el tema

Rocío Carrasco
Rocío Carrasco és l'entrevista més buscada del moment | CatalunyaDiari

Fa força temps que s'especula sobre un possible apropament entre Rocío Flores i la seva mare, tot i que l'entorn de Carrasco assegura que això no es produirà fins que la filla d'Antonio David Flores demani disculpes.

Rocío Flores ha demostrat públicament durant diverses intervencions a 'Supervivientes' que vol un acostament cap a la seva mare, encara que només sigui per tenir una conversa per poder curar les ferides del passat. 

Telecinco intenta aconseguir l'entrevista més buscada

La presència de Rocío Carrasco i la seva filla en el mateix plató seria un esdeveniment històric. Aquesta suposada reconciliació tindria un preu desorbitat, ja que Rocío Carrasco és una de les celebritats més buscades de moment: una entrevista seva marcaria un abans i un després en tota aquesta trama.

El retrobament de Rocío Flores amb la seva mare al plató de 'Supervivientes' serviria com a contingut per a la resta de programes i revistes de cor durant molt de temps, suposaria una autèntica revolució en tot l'univers de Telecinco.

 

Fins a 100.000 euros per una trucada

Segons ha publicat 'Diari Gol', 'Supervivientes' estaria negociant actualment amb Carrasco perquè es produís aquest acostament. La mateixa publicació assegura que, tot i que en un primer moment ha rebutjat l'oferta, la productora i la cadena estarien disposats a pagar 100.000 euros per una intervenció.

Un preu totalment desorbitat, tenint en compte que la intervenció només pot ser telefònica, ja que a causa del coronavirus, Rocío Carrasco ho tindria molt difícil per a acudir a plató i totalment impossible per viatjar a Hondures. 

Rocío Carrasco s'ha mostrat molt callada en els últims anys i no ha comentat res a respecte la seva filla. Només ho va fer recentment per donar a entendre que no seguiria 'Supervivientes' tot i que la petita Flores estigués concursant. Així, caldrà veure si aquest silenci té un preu i, sobretot, si Telecinco és capaç de trobar-lo.

El que està clar és que tal com ha demostrat Rocío Flores, el seu interès per saber com es troba la seva mare ha augmentat, ja que sap el que està passant a Espanya amb el coronavirus. En tot moment s'ha preocupat amb ella, tot i que ha reconegut que de moment no té motius per demanar perdó.


Comentaris

envia el comentari