El detall d'una foto de Makoke que deixa la seva edat al descobert

L'exdona de Kiko Matamoros ha compartit la publicació al seu compte d'Instagram

Makoke en la presnetació d'una campanya
La col·laboradora ha compartit una imatge seva a les xarxes | CatalunyaDiari

Makoke està travessant uns dies molt complicats després d'haver de dir adéu a la seva mare de 90 anys que va morir víctima de la Covid-19. L'exdona de Kiko Matamoros reapareixia al programa 'Viva la vida' per explicar com està vivint aquests moments tan durs. La col·laboradora es va emocionar en veure les imatges de la seva mare i sense poder contenir les llàgrimes confessa que «mai s'està preparada per la mort d'una mare, és molt dur» deia visiblement afectada.

Makoke ha donat les gràcies pel suport que ha rebut a través de les xarxes socials i ha agraït als seus seguidors els missatges d'afecte que aquests li han fet arribar durant els últims dies. A poc a poc va recuperant la calma i la col·laboradora ja ha tornat a la feina.

El detall de les seves mans

L'última publicació d'Instagram que ha compartit l'ex de Tony Spina ens mostra com es cuida durant aquests dies. Makoke posa amb actitud relaxada tot gaudint d'un te per eliminar líquids i estimular la circulació. La col·laboradora sempre s'ha cuidat molt i s'ha preocupat de mantenir un físic envejable als seus 50 anys a força d'exercici i seguint una bona alimentació.

Tot i l'exercici i alguna operació estètica hi ha alguns aspectes del nostre físic que acaben delatant l'edat com és el cas de les mans. Una part del cos que moltes celebrities dissimulen amb filtres per retocar aquelles imperfeccions que evidencien l'edat real d'una persona. En aquest cas Makoke llueix unes cames d'escàndol que contrasten amb les mans que evidencien les 50 primaveres que la col·laboradora té. No obstant això, els seus seguidors han omplert d'elogis la publicació que ja acumula més de 4.000 'm'agrades'.


Comentaris

envia el comentari