URGENT

🚨 Dos morts i diversos ferits en un atropellament massiu a Alemanya

URGENT

👉 Catalunya avançarà al tram 2 de la desescalada i aixecarà més restriccions dilluns

El rei Felip rep una desagradable notícia dels seus cosins: «És definitiu»

Els cinc fills de Pilar de Borbó posen a la venda les residències heretades de Madrid i Mallorca

Infanta Pilar de Borbó
Els fills de la infanta Pilar de Borbó posen a la venda les dues residències que han heretat | CatalunyaDiari

La germana del rei emèrit Joan Carles I d'Espanya, Pilar de Borbó, va morir el passat 8 de gener als 83 anys a causa d'un càncer de còlon que arrossegava des de feia més d'un any. La infanta va deixar dues residències com a herència per als seus cinc fills, els quals ara han decidit posar-les a la venda.  

Residència valorada en 4 milions d'euros

La primera d'aquestes dues residències es troba a la urbanització de Puerta de Hierro de Madrid, on la germana del rei Joan Carles i el seu marit Luis Gómez-Acebo van viure fins al final dels seus dies. La mansió està valorada aproximadament en uns 4 milions d'euros, tot i que la crisi generada per coronavirus pot ser que dificulti les opcions de venda. 

La mansió compta amb un ampli jardí, pista de tenis i pista de pàdel, a més a més d'estar decorada amb tot detall a l'interior. També conté obres d'art de valor i records històrics de la família dels borbons, que ja s'han repartit entre els cinc fills de la infanta. 

L'únic fill de Pilar de Borbó que segueix vivint a la urbanització és Fernando Gómez Acebo, que després de separar-se de la seva dona, la periodista grega Nadia Halamandari, va tornar a viure amb la seva mare. Ara, viu amb la dona que estava al servei de la família, Teresa, però consideren l'opció de vendre la casa per la gran dificultat de mantenir-la pels elevats impostos de la zona, la cura del jardí, i tots els treballadors de servei. 

Casa d'estiu a Mallorca

La segona de les dues propietats que Pilar de Borbó va deixar en herència als seus fills és la casa d'estiu situada a la urbanització Sol de Mallorca, a la zona de Calvià. El conjunt de residències construït en aquesta zona pertany a la família Barreiros, amics propers de la família Gómez Acebo Borbó.

La infanta passava llargues temporades a la residència de Mallorca, fins i tot als mesos d'hivern i primavera. En aquest cas, la residència estaria valorada en uns 3 milions d'euros, ja que no es troba a primera línia del mar.


Comentaris

envia el comentari