L'última novetat sobre el coronavirus de Carmen Borrego

La col·laboradora de 'Viva la vida' segueix lluitant contra el coronavirus

Carmen Borrego responent a la premsa
Borrego segueix aïllada després de donar positiu per CoVid-19 | CatalunyaDiari

La família Campos no està passant per un dels seus millors moments, i és que Carmen Borrego segueix lluitant contra el coronavirus, mentre que Maria Teresa Campos es troba a casa totalment confinada per evitar un possible contagi.

Carmen Borrego lluita des de fa uns dies contra el coronavirus. La col·laboradora de 'Viva la vida' confirmava aquest dimecres passat que havia donat positiu i que es trobava bé dins del mal estat físic que produeix aquest virus.

Alejandra Rubio va confirmar que la seva tia es trobava molt millor i que estava rebent tot l'afecte de la seva família, concretament del seu marit que no ha parat de cuidar-la. Des de llavors no s'ha sabut res sobre la germana de Terelu Campos.

L'estat de salut Carmen Borrego progressa adequadament

Ha estat ara quan l'empresari José Carlos Bernal ha atès els mitjans per donar l'última hora sobre l'estat de salut de la seva dona. «Va millor», explicava el marit de Carmen Borrego, afegint així a les paraules d'Alejandra Ros de fa uns dies.

L'empresari ha donat l'última hora sobre l'estat de salut de la seva dona, deixant així tranquils a tots, afirmant que de moment tot va bé. Encara es desconeix com es va poder haver contagiat la germana de Terelu Campos.

El positiu de Carmen Borrego va sembrar el pànic en Maria Teresa Campos, ja que per la seva edat és una persona de factor de risc. És per aquest motiu que Carmen Borrego es troba totalment aïllada a casa seva. A més de complir amb el confinament extrem, que en el seu cas es tracta d'un període en quarantena a causa del seu positiu en Covid-19, la dona de José Carlos Bernal fa els seus dies dins d'una habitació únicament habilitada per a ella.

És aquí on Carmen rep tota l'atenció del seu marit, que seguint totes les mesures de seguretat, s'encarrega de portar-la menjar, netejar-i moltes més atencions. Per fortuna per a la col·laboradora de 'Viva la vida', la casa que comparteix amb el seu marit és bastant àmplia, i l'habitació on està passant la quarantena és molt espaiosa.


Comentaris

envia el comentari