Revelen el costós secret de Diego Matamoros per mantenir-se atractiu

Diego s'ha sincerat amb els seus seguidors

Diego Matamoros al seu canal de Mtmad
Diego ha confessat quin serà el seu proper retoc estètic | mtmad

En els últims mesos, Diego Matamoros ha estat notícia perquè ha patit el coronavirus i això l'ha portat a estar aïllat i sol a casa. No obstant això, avui torna a cobrar actualitat per un altre motiu molt més 'superficial'. En concret, ha ocupat espai en els mitjans de comunicació perquè no ha dubtat a revelar els retocs estètics que s'ha realitzat i també els que es va a fer quan acabi el confinament. Retocs que costen milers d'euros.

En el seu canal de mtmad, 'Borré Cassette', ha volgut compartir amb els seus seguidors aquestes intervencions amb les quals pretén millorar la seva imatge i que vénen a deixar patent que el seu gust per aquesta ve de família. I és que són diverses també les operacions estètiques a què s'ha sotmès el seu pare, Kiko Matamoros, en els últims anys.

Diego se sincera

El jove ha exposat que ha recorregut a la masculinització facial, al botox i fins i tot a l'àcid hialurònic per lluir més atractiu. No obstant això, el moment més important del seu vídeo a MTAD ha arribat quan ha exposat la propera i cara operació que es realitzarà.

En concret, ha manifestat que el 20 de març era quan estava previst que se sotmetés a una liposucció d'alta definició. No obstant això, la pandèmia que estem vivint va comportar que la intervenció hagués de ser ajornada. 

Així mateix, ha explicat que aquesta intervenció es basa en «una tècnica que et permet extreure els cúmuls de greix, en el meu cas a l'abdomen». Si va optar per recórrer a aquesta, és perquè «sempre he tingut bon abdomen, però en els dos últims anys m'he deixat molt en comparació amb com estava (...) Se m'ha quedat a l'abdomen inferior una capa de greix que no aconsegueixo eliminar».

El seu nou objectiu

Uns 4.500 euros és el preu que ha exposat que costa aquesta operació, que ha explicat que consisteix a «que fiquen un làser amb el qual et marca exactament tot l'abdominal com si tu fossis al gimnàs cada dia». Així, està clar que vol presumir de 'rajola de xocolata' com si  s'esmaixés' contínuament amb exercici.

Per finalitzar el vídeo, Diego Matamoros ha compartit amb els seus seguidors com serà el postoperatori de la intervenció. En concret, ha manifestat que haurà de portar faixa durant un temps i que durant aquesta fase s'haurà de sotmetre a «massatges limfàtics perquè no s'acumulin hematomes».

D'aquesta manera, queda clar que el fill de Kiko, igual que el seu pare, és un home molt presumit i preocupat pel seu aspecte.


Comentaris

envia el comentari