Primer pla d'Alexia Rivas plorant a plató

Acusen Alexia Rivas de trair el seu nou xicot i salten les alarmes

Alexia Rivas ha reconegut que torna a estar il·lusionada

Alexia Rivas torna a estar de plena actualitat i en aquesta ocasió no vol amagar-se de res ni de ningú. Ha reconegut obertament que té una nova il·lusió: es diu Mikel Lezama i és polític del Partit Popular. Explica que fa dos mesos que surten i que encara és aviat per anunciar res, creu que la relació té força futur.

Alexia Rivas pensava que tot anava bé fins que ha sintonitzat Sálvame i ha sentit la insinuació que ha fet Kiko Hernández. Contextualitzant, Rivas ha estat enxampada a Navacerrada amb Mikel, una zona poc freqüent per als reporters de Madrid. Tanmateix, Kiko creu que la periodista va trucar a la premsa perquè la cacessin perquè ella no sol tenir agències al darrere, ja que no genera força interès.

Imatge d'Alexia Rivas somrient
Alexia Rivas ha demostrat que és una gran col·laboradora | GTRES

Alexia ha estat acusada de trair al seu xicot perquè ell no vol formar part de la indústria del cor. Ha parlat del tema a Ya es mediodía i ha assegurat que si tingués interès per ser famós no se n'hi hauria enamorat. Aquí hi ha el suposat engany: Kiko Hernández creu que el polític no tenia ni idea que li estaven gravant, però ella sí.

Alexia s'ha quedat sense paraules en sentir el col·laborador, que creu que el festeig durarà massa poc. «La propera vegada crides als paparazzis quan estiguis amb la teva mare», creu Kiko que Mikel dirà a la tertuliana. Ella ha estat la primera a reconèixer que el seu xicot no es vol convertir en personatge perquè té una professió molt diferent.

Rivas ha donat la cara al programa de Joaquín Prat i ha deixat clar que no té res a amagar. «A Mikel no li preocupa res, ni la Preysler ni ningú, i si li preocupés no seria al meu noi», comenta en un to contundent. Per això a Sálvame pensen que la periodista podria haver-lo traït venent unes fotos per anunciar el romanç.

Alexia Rivas té en contra una presentadora

Alexia respondrà a Kiko Hernández quan consideri oportú, però hi ha més persones que pensen igual que ell. Així, Terelu Campos també s'ha plantejat que les fotos que han sortit publicades no siguin casuals, creu que és massa coincidència. Ella és una estrella del cor i garanteix que Navacerrada és una zona força tranquil·la.

Alexia Rivas
Alexia Rivas ha guanyat molta popularitat | Europa Press

Rivas no esperava haver de bregar amb un enrenou tan gran, però el cert és que en aquesta ocasió està fent les coses bé. En cap moment ha alçat el to, simplement s'ha limitat a respondre les acusacions que rep. També compta amb altres suports, els seus companys de Ya es mediodía no pensen que hagi filtrat cap informació.

No obstant això, Terelu està convençuda que a la serra de Madrid no hi ha fotògrafs perquè ella ha anat amb diversos xicots i no l'han enxampat mai. Segons la seva postura, resultaria més creïble que haurien caçat Alexia al centre que als afores. Tot i això, no vol entrar a atacar ningú perquè encara no hi ha proves que demostrin la presumpta traïció.

Alexia Rivas revela qui dorm amb Mikel Lezama

Alexia ha aclarit que el polític viu fora de la capital per motius de treball, però que passen força temps junts. «Ara és amb mi sí, és a Madrid, no estarà a casa del veí», comenta fent al·lusió a la seva vida sentimental. Mikel està dormint amb ella, però això no vol dir que comparteixin habitatge, és una cosa puntual.

Rivas ha rebut moltes crítiques, sobretot des que l'han acusat de filtrar aquesta informació per guanyar protagonisme. La veritat és que no en té necessitat, ja que ja treballa en dos dels programes amb més repercussió de Telecinco. No cal parlar de la seva vida, ja que ha demostrat ser una professional de primera categoria.

NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades de Catalunya al WhatsApp