Primer pla de Gerard Piqué, exfutbolista del FC Barcelona

Acusen Gerard Piqué de no estar per la feina de cuidar els seus fills: «És mal pare»

Les acusacions podrien tenir conseqüències

La ruptura de Shakira i Gerard Piqué continua sent una de les més mediàtiques de la història. No hi ha dia que no se'n parli, ni tampoc de Clara Chía. Tot i que ja fa més d'un any que van oficialitzar la seva separació, continuen estant al centre del cercle mediàtic.

Ara, després de múltiples retrets i discussions, sembla que la parella ha aconseguit enterrar la destral de guerra, i fer cadascú la seva vida per separat, deixant-se de mals rotllos.

Els protagonistes de tota aquesta història també són Milan i Sasha, els que han patit més per aquest tema. Un cop al mes, els petits fan la volta al món per passar uns dies amb el seu pare, a qui l'acusen de no atendre els nens.

Gerard Piqué, acusat de ser «mal pare»

Tot i que semblava que l'assumpte quedava tancat, des de Los Angeles segueixen tirant dards a l'exfutbolista. Ara, el periodista Javier Ceriani acusa Gerard Piqué de «mal pare».

«Shakira vol la custòdia completa dels seus fills perquè Piqué és molt mal pare. S'avorreix amb els nens, ells s'adormen perquè no els presta atenció, no els porta enlloc, els deixa tirats, se'ls emporta a la feina», ha detallat el periodista.

A més, ha posat l'exfutbolista en boca dels seus fills i ha indicat que els fills diuen que «el pare està tot el dia amb el mòbil i ni bola ens dóna».

«Aquesta és la realitat, per això s'avorreixen amb Piqué. I Shakira no deixa que hi estiguin Piqué, Clara Chía i els nois. Ella no deixa que hi hagi Clara Chía», va detallar el periodista.

Imatge de Clara Chía i Gerard Piqué en un passadís de l'aeroport de Barcelona
Gerard Piqué i Clara Chía gaudeixen de les vacances. | Twitter, @ClaGerFans

«Piqué i Clara Chía es van comprar una casa on viuen junts i segueix la relació. El que passa és que aquesta noia, Clara Chía té problemes psicològics i llavors Shakira va aprofitar això per dir 'No vull els meus fills a prop d'aquesta noia'», ha revelat.

«Ella es va ficar en aquesta relació, encara que ells tenien els seus problemes perquè ell és molt promiscu, li dóna a tot. Shakira va descobrir tot això i així va quedar destruïda», va acabar el col·laborador.

A més, segons va comentar Ceriani, Shakira segueix molt dolguda amb Gerard Piqué, per la qual cosa encara no ha començat cap nova relació.

«Shakira no està amb ningú i no estarà amb ningú ara com ara perquè encara està mig dolguda, no se'n recupera. Ella canta molt, guanya diners, però el cor està destruït. Ella no va superar mai la destrucció de la seva família», va indicar.