Muntatge amb la foto d'Adara Molinero i el logotip de 'Supervivientes'

Adara Molinero rebrà una notícia complicada quan torni de 'Supervivientes 2023'

Adara Molinero no sap què li espera quan finalitzi al programa de Telecinco

Adara Molinero ja té un nou front obert amb què haurà de bregar després de tornar a Espanya. I és que, pocs dies abans de començar la seva aventura a 'Supervivientes 2023', un dels seus grans rivals ja li ha declarat la guerra.

No hi ha cap dubte que l'exgermana gran és una de les grans cartes de la nova edició d'aquest reality de supervivència. Gràcies a la seva sinceritat i al seu caràcter, la televisiva ha aconseguit formar, amb el pas dels anys, un inqüestionable seguici de seguidors.

Adara Molinero discutint a 'Supervivientes'
Adara Molinero és una de les grans favorites de l'edició. | Mediaset

Per això, i com s'esperava, Adara Molinero s'ha convertit en una de les grans favorites d'aquest format de Mediaset España. Durant els primers dies de concurs, la televisiva ja ha complert totes les expectatives després de protagonitzar alguns dels conflictes més sonats fins ara.

I és que, durant les primeres hores dins dels Cayos Cochinos l'exparella d'Hugo Sierra no s'ho va pensar dues vegades a l'hora de treure, una vegada més, el seu fort caràcter contra Diego Pérez i Jaime Nava. Ara, i després d'haver començat aquesta nova aventura, una de les enemigues més mediàtiques d'Adara Molinero ha decidit anar al plató de 'Sálvame' per carregar durament contra ella.

Adara Molinero no s'espera aquest atac

Adara Molinero es troba totalment aliena a tot el que està passant a Espanya en absència seva. I és que, després de posar rumb a Hondures, Ivana Icardi ha decidit no callar més. Durant l'última emissió de 'Sálvame', els col·labors del format ha dedicat part de la tarda per comentar totes les novetats sobre la relació de la concursant i el seu rival.

I és que, segons han revelat en aquest espai de 'La fábrica de la tele', Adara Molinero ha estat "donant likes" a diverses publicacions en contra de la model argentina.

Fotomuntatge d'Hugo Sierra i Ivana Icardi.
Adara Molinero va declarar la guerra a Ivana després de començar la relació amb Hugo. | Cata

Per això, i cansada de la guerra oberta que totes dues mantenen des que va començar la seva relació sentimental amb Hugo Sierra durant el seu pas per 'Supervivientes', Ivana ha optat per plantar cara a la guanyadora de 'GH VIP 7'.

A més d'assegurar que Adara Molinero "exagera" la seva actitud al reality i que no s'ho acaba de creure, Icardi ha assegurat que «m'ha fet molt de mal» durant tots aquests anys.

«Ella creu que pot dir el que vulgui, el que se li vingui al capdavant, recolzada per la mare», ha confessat la convidada davant tota l'audiència de Telecinco.

Però quan els col·labors d'aquest format li han preguntat pel pas d'Adara Molinero per aquest programa de supervivència, la influencer argentina ha estat molt clara.

I és que, encara que ha confessat que com a concursant de realities és «genial», també ha deixat caure que «ho exagera tot» i que no és espontània, ja que, en aquest cas, considera que ha portat una estratègia des d'Espanya.

Però, sens dubte, les declaracions que més polèmica han aixecat han estat les relacionades amb la seva situació sentimental. I és que Ivana considera que Adara Molinero és capaç de qualsevol cosa per romandre al concurs, fins i tot tontejar amb algun dels seus companys.

«Aquí està sense parella, si quan tenia parella ho va fer. Què pot fer quan no en té?», ha assegurat l'ex d'Hugo Sierra, deixant tota l'audiència de 'Sálvame' sense paraules.

Abans de posar punt final a la seva intervenció, Icardi també ha volgut respondre als atacs que ha rebut la mare d'Adara Molinero.

I és que, Elena Rodríguez no ha tingut pèls a la llengua a l'hora d'assegurar que no entén per què l'argentina ha decidit parlar ara de la seva filla. «Estarà sense feina», ha deixat caure la televisiva.

«A vegades ha parlat del que no ha de parlar, però això és a la via que ha d'estar», ha apuntat la progenitora d'Adara Molinero, abans de demanar-li a la influencer que «la deixi en pau».

Per la seva banda, Ivana ha assegurat que «de tal buc, tal eixam». «Es veu que no parla amb la filla, només parlarà ara que ha de venir a defensar-la», li ha respost la jove públicament.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!