Primer pla d'Antonio Resines, seriós.

Antonio Resines confirma els nous rumors sobre el seu estat de salut

Antonio Resines parla obertament sobre el tema

Antonio Resines ha reaparegut públicament i no ha tingut cap problema a confessar davant de tots els seus seguidors les novetats sobre el seu actual estat de salut.

A mitjans de desembre del 2021, aquest conegut actor va anar a les urgències de l'Hospital Gregorio Marañón després de donar positiu de Covid-19. Però el que menys s'esperava era que aquesta visita acabaria de la pitjor manera possible.

I és que Antonio Resines va haver de ser ingressat amb una pneumònia bilateral provocada per una insuficiència respiratòria després d'experimentar un empitjorament dels símptomes.

Imatge d'Antonio Resines al tanatori de Juan Diego.
Antonio Resines ja està totalment recuperat | Europa Press

Durant una mica més d'un mes, el guanyador del Premi Goya va haver de lluitar amb totes les forces per aconseguir superar la malaltia. I encara que la seva recuperació va ser una mica lenta, finalment va ser donat d'alta a finals del mes de gener.

Ara, i totalment recuperat d'aquest virus, Antonio Resines no ha tingut cap problema a confessar-ho, durant la darrera entrevista, tot sobre la seva salut.

Antonio Resines se sincera amb els seus seguidors

Antonio Resines s'ha tornat a convertir al centre de totes les mirades amb la darrera entrevista que li ha concedit, en exclusiva, a la revista Pronto. Hi ha parlat, entre altres coses, del seu nou projecte laboral.

Aquest 30 de març s'estrena a Movistar+ la segona temporada de 'Sentimos las molestias', una sèrie en què comparteix protagonisme amb Miguel Rellán.

Antonio Resines i Miguel Rellán
Antonio Resines i Miguel Rellán estrenen la segona temporada de 'Sentimos las molestias' | Catalunya Diari

Al llarg d'aquesta ficció, Antonio Resines i el seu company de repartiment interpreten dos homes que estan passant per una crisi d'edat forta.

Segons han confessat els creadors, Álvaro Fernández-Armero i Juan Cavestany, aquesta temporada «hem partit d'un concepte molt clar: els nostres personatges s'han d'enfrontar definitivament a la realitat de la seva pròpia decadència».

I ha estat precisament arran de la trama d'aquesta sèrie quan Antonio Resines ha confirmat les darreres informacions que han sortit a la llum en relació amb el seu estat de salut actual.

Durant l'entrevista, la comunicadora li ha preguntat a l'actor si té algun avantatge fer-se gran, i això ell ha contestat amb un rotund «no». «Francament, cap», ha puntualitzat.

Segons Antonio Resines, «l'experiència és un grau perquè les veus venir», però físicament parlant, «et deteriores i això no té gràcia».

Just en aquest moment, l'intèrpret ha donat alguns detalls del seu estat de salut actual. I és que malgrat el seu tempestuós ingrés hospitalari, «no em puc queixar». «Tinc alguna xacre, però no estic malament, dins del que és possible», ha assegurat, aclarint així tots els dubtes.

A més, Antonio Resines ha compartit amb tots els lectors d'aquesta capçalera diversos secrets sobre la nova i esperada temporada de 'Sentimos las molestias'.

Tal com ell mateix ha confirmat, la dada principal d'aquesta nova trama és que «Rafa (Miguel Rellán) i jo ens viurem junts».

Però ha volgut deixar molt clar que aquesta unió no s'ha produït perquè «s'hagin fet parella», sinó perquè succeeixen una sèrie de circumstàncies que obliguen Müller (Antonio Resines) a oferir casa al seu amic.

«També apareix Manuel Galiana, amb qui ens passen moltes coses curioses i inexplicables alhora». Aquest actor donarà vida a un personatge «intel·ligent que ens fa veure la vellesa d'una altra manera», ha apuntat, sense donar-ne més detalls.

Finalment, Antonio Resines ha volgut també pronunciar-se sobre 'Cuatro estrellas', la nova sèrie de La 1 que protagonitzarà amb la seva companya Toni Acosta.

I tot i que encara no pot parlar d'aquest projecte, l'actor ha assegurat que tindrà una «aparició especial», però no pot explicar «ni què em passa ni per què».

«Només et puc dir que soc el pare de Toni Acosta i de més gent», ha assegurat Antonio Resines, abans de deixar clar que no és una comèdia. «És més drama que comèdia».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!