Muntatge amb la foto d'Adara Molinero i el logotip de 'Supervivientes'

Adara Molinero atutra 'Supervivientes' i Telecinco es tem el pitjor

Adara Molinero està molt protegida dins del concurs

Adara Molinero és la líder indiscutible de 'Supervivientes 2023' i el darrer programa no ha fet més que consolidar el seu èxit. Ha guanyat una prova de recompensa en un temps rècord: només ha trigat 33 segons a armar un puzle molt complicat. La concursant ho ha parat tot per anunciar la gran notícia: havia acabat el repte amb un resultat perfecte.

Adara Molinero té a l'esquena una legió de fidels seguidors, però com tota estrella que es preï també té detractors. Aquests últims fan molt de soroll i han fet que Telecincoes temi el pitjor: cada vegada són més els que parlen de tongos i enganys. Carlos Sobera estava presentant la prova que ha fet brillar Molinero i en cap moment ha confirmat la irregularitat.

Imatge d'Adara plorant a 'Supervivientes'
Adara Molinero té cada cop més repercussió | MEDIASET

Adara coneix perfectament com funciona els jocs de Telecinco, treballa bé sota pressió i no és la primera vegada que triomfa. L'audiència s'ha adonat que és una dona forta que està disposada a tot per assolir els seus somnis. En el passat treballava d'hostessa de vols i ara es dedica a triomfar als programes de Mediaset, ja n'ha guanyat diversos.

Adara ho ha parat tot i ha viscut un moment força tens, encara que realment no tenia motius per estar alterada. Ha guanyat la prova de recompensa, tant ella com la seva companya Gema Aldón, que també té molt de protagonisme. Els responsables de Telecincoja es temen el pitjor: s'acosta una tempesta que portarà conseqüències serioses.

Molinero genera molta repercussió i tot allò que fa es converteix en tendència, per això la seva victòria està sent analitzada al detall. Els directors de 'Supervivientes 2023' han assegurat que no hi ha cap mena d'engany: la jove ha jugat net. Només ha fet servir la seva intel·ligència i ha sabut calmar els seus nervis per muntar el puzle en el menor temps possible.

Adara Molinero desconeix els problemes d'Espanya

Adara ha frenat el joc per anunciar que havia guanyat i els seus companys no han trigat a sentir-se entusiasmats. Ha entaulat una amistat especial amb molts, de fet es rumoreja que podria tenir un futur romanç amb alguns. Els candidats són Diego Pérez i Artur Dainese, però encara queda molt de concurs i no hi ha res decidit.

Imatge dels concursants de 'Supervivientes 2023'
Adara Molinero té molta responsabilitat | Mediaset

Moliner està causant sensació i els experts a 'Supervivientes' estan convençuts que tenen moltes possibilitats de guanyar. El premi final són 200.000 euros, però cada setmana que passa a Hondures s'embutxaca una quantitat molt suculenta. No han transcendit les xifres exactes, encara que s'especula que la quantitat podria arribar als 16.000.

L'antiga hostessa de vols sap com cridar l'atenció dels espectadors i tant li fa rebre crítiques: aquest és el seu gran mèrit. Ja ha guanyat altres concursos i sempre ha despertat sentiments força dispars. Aquesta ocasió és diferent perquè Telecincono passa un bon moment d'audiència i està pendent de tots els detalls.

Adara Molinero ha cridat l'atenció de tothom

Adara està encantada a 'Supervivientes', té molta energia i la seva actitud li està fent brillar en moltes proves. Té força possibilitats d'aguantar fins al final, de moment és la gran protagonista.

Molinero ha decidit que oferirà la seva millor versió, té ànim i això és el més important. Per això els fans d'altres concursants el veuen com una gran rival.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!