Imatge d'Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin descobreix que Ainhoa Armentia ja ha explicat la veritat

Iñaki Urdangarin ha pres una decisió contundent

Iñaki Urdangarin està sent investigat perquè la periodista Lorena Vázquez va assegurar que Ainhoa Armentia podria estar embarassada. L'antic duc de Palma no es pot permetre el luxe de cometre més errors i aquesta informació pot ser explosiva. Està negociant el seu divorci amb la infanta Cristina i qualsevol malentès pot tornar-se en la seva contra.

Iñaki Urdangarin ha descobert que la seva xicota l'està ajudant: ha explicat la veritat perquè no hi hagi més dubtes. Ha trencat el silenci davant d'uns reporters i ha promès que no està esperant un nadó i que no entra als seus plans. Ja ho havia dit una altra vegada, però el programa 'Sálvame' ha investigat i ha comprovat que hi ha massa rumors.

Muntatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia
Iñaki Urdangarin està molt enamorat d'Ainhoa Armentia | Catalunya Diari

Iñaki està força més tranquil, almenys això és el que ha explicat el seu entorn proper, però la calma no durarà gaire temps. Ainhoa ho ha negat, però a Telecincosegueixen insistint en el mateix: hi ha la possibilitat que estigui embarassada. Els periodistes de 'Sálvame' s'han desplaçat fins a Vitòria i han parlat amb els veïns d'Urdangarin.

Iñaki, segons ha sortit publicat, ha fet un pacte amb la seva xicota: tots dos guardaran silenci fins que no els quedi més remei. Tot i això, Armentia s'ha sentit sobrepassada i ha decidit parlar amb uns fotògrafs. «No sé per què se segueixen inventant tot mentides, ja n'hi ha prou», ha comentat en un to força contundent i mirant a càmera.

Ainhoa Armentia està més segura que mai: sap que no té res a amagar i no està disposada a tolerar més mentides. La seva veritat és molt clara i vol que tothom sàpiga que en cap moment no ha pensat a tenir més fills. De moment, vol formalitzar la seva relació amb Urdangarin, que està a punt de formalitzar el seu divorci.

Iñaki Urdangarin ha perdut algú important

Iñaki està acostumat a saltar d'escàndol a escàndol, però abans tenia un suport fonamental per a ell: el de la reina Sofia. L'emèrita sempre ha estat a prop seu i fins i tot li ha aconsellat després de separar-se de la infanta Cristina. El problema és que la situació actual és més tensa i la senyora Sofia ja no pot parlar amb ell: els ho han prohibit.

Fotomuntatge d'Iñaki Urdangarin i Ainhoa Armentia
Ainhoa Armentia està sent molt previnguda | Catalunya Diari

Urdangarin està sol davant el perill i molts periodistes estan intentant contactar-hi per fer-li ofertes suculentes. Li han proposat escriure les memòries i suposadament ja té una part preparada de l'etapa en què va ser a la presó. Cristina de Borbó ha frenat aquest projecte amb els seus diners, li pagarà a canvi que renunciï al projecte.

Ainhoa Armentia encara no sap com funcionen els mitjans de comunicació, no és conscient del que suposaria el primer fill. La Casa Reial vol evitar la notícia i per això està pressionant Cristina perquè signi el divorci com més aviat millor.

Iñaki Urdangarin ja ha pres una decisió

Segons ha sortit publicat, Iñaki de moment no vol tenir més fills, és una cosa que no entra dins dels seus plans. L'únic que li interessa és desvincular-se de la família reial per sentir-se més lliure i poder centrar-se en la seva xicota.

Ainhoa no se sent tan pressionada, per això quan arriba al límit fa un descans i parla amb els reporters. El seu xicot ja ha descobert que ha explicat la veritat per acabar amb els rumors: no hi ha embaràs.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!