Adara confessa el que sent per Hugo Sierra

Adara, enfonsada, se sincera amb Hugo Sierra

La concursant s'ha esplaiat al confessionari reconeixent que no pot controlar els seus sentiments per Gianmarco

 

L’última visita del pare d’Adara Molinero a la casa de ‘GH VIP’, ha provocat un canvi d’actitud radical en la concursant, que ha decidit sincerar-se sobre els seus sentiments cap a Gianmarco tal com li va demanar el seu progenitor. Així doncs, des del darrer dijous, Adara s’ha obert a les seves companyes de concurs Mila, Alba, Estela i Noemí, per parlar de  la seva relació amb Hugo Sierra i pare del seu fill, i del seu enamorament sobtat cap al concursant Gianmarco Onestini.

Adara els ha expressat tots els dubtes sobre la seva relació amb Hugo Sierra, admetent que no estava segura de si es podria arreglar i que es pensava que tot anava bé entre ells dos fins que va entrar a la casa de Guadalix:  «Quan vaig entrar em vaig adonar que semblàvem amics… Estava normalitzant coses que no són normals, com la falta d’atracció», tot i que també reconeixia que «és el pare del meu fill. L’estimo i l’estimaré sempre».

Adara s'enfonsa dins el confessionari a causa dels seus sentiments per Gianmarco

Tot i aquestes últimes paraules, Adara no podia evitar esfondrar-se un cop dins el confessionari parlant d'Hugo Sierra: «Estic molt malament perquè ho he donat tot per ell. Tot, tot, tot. I si el faig sentir malament per explicar això que em disculpi, però crec que ell també se n’ha hagut d’adonar, perquè jo sentia que ell no m’estimava. Perdona’m Hugo si t’he fet mal, perquè mai ha estat la meva intenció».

 

Adara demana perdó a Hugo Sierra
Adara demana perdó a Hugo Sierra | TELECINCO

Però les coses es poden complicar encara més per la concursant, ja que ahir, durant la gala del debat amb Jordi González, se li va proposar a Gianmarco pujar a la casa de Guadalix per parlar amb Adara, a la qual cosa ell va acceptar sense dubtar, així que haurem d’esperar al dijous vinent per veure el següent capítol d’aquesta història d’amor que ha passat de clandestina, a estar en boca de tothom.

També et pot interessar...