Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla d'Adara Molinero

Adara Molinero revela que és definitiu i que pot quedar-se totalment arruïnada

L'exconcursant de 'GH VIP' ha volgut tancar ella mateixa el tema polèmic

Adara Molinero es va convertir en un dels personatges públics més polèmics de la televisió. I és que el seu pas per GH VIP l'any 2019 va generar molt enrenou, i no només perquè va protagonitzar durs enfrontaments amb alguns dels seus companys de concurs, sinó també per un altre motiu.

La madrilenya vivia un autèntic triangle amorós, com els de pel·lícula, amb el seu company de 'reality' Gianmarco Onestini i la seva parella d'aquell moment, Hugo Sierra. Després de travessar una dura i complicada situació entre decidir si deixar-se portar per la nova il·lusió o romandre al costat del pare del seu fill Martín, finalment, es decantava pel primer.

Això sí, malgrat que tots dos presumien de l'amor que es professaven l'un a l'altre, la parella va trencar uns quants mesos després.

Primer pla de Rodri Fuertes, l'exparella d'Adara Molinero
Rodri Fuertes ha estat la darrera il·lusió d'Adara | Instagram

Tot i això, Adara sorprenia tots els seus seguidors quan revelava que estava enamorada de Rodri Fuertes, el seu excompany de Gran Hermano en 2017. Ara, després de dos anys junts, Adara Molinero ha confessat el que tothom es temia: ella i l''influencer' han trencat definitivament la seva relació.

Adara Molinero confirma la seva ruptura amb Rodri Fuertes

Sens dubte, que Adara Molinero hagi admès que ja no estava amb Rodri Fuertes no ha sorprès. La veritat és que des que van començar la seva relació sentimental just abans de la pandèmia, el març del 2020, han tingut diverses anades i vingudes.

Tanmateix, fa uns dies va saltar el rumor que, novament, havien optat per posar punt final a la seva relació. I és que, així mateix, els mitjans ho van assegurar amb l'argument que tots dos estaven passant les vacances d'estiu per separat, situació que els va resultar una mica estranya. Després d'una gran quantitat de teories sobre això, Adara Molinero finalment s'ha pronunciat.

«Per evitar especulacions i tancar el tema, vull explicar-vos que Rodri i jo ja no estem junts. Per l'afecte que ens tenim, demano respecte», escrivia via Instagram. D'aquesta manera, l'exhostessa ha volgut deixar clar que torna a estar soltera.

Muntatge fotogràfic d'un mòbil amb un 'storie' d'Adara Molinero
'Storie' d'Instagram d'Adara Molinero anunciant la seva ruptura amb Rodri Fuertes | Instagram

De fet, abans que una altra vegada tornessin a agafar camins per separat, demostraven que eren perfectes l'un per a l'altre. Així mateix, en un viatge a París, l'exconcursant de GH «demanava matrimoni» al seu noi en un escenari summament romàntic: davant de l'emblemàtica Torre Eiffel.

«Jo demà mateix em casava amb tu. Així, en texans, és que em té boja d'amor», deia l'exhostessa a les seves històries d'Instagram. «D'acord, demà, aquí, a l'alcaldia de París», deia ell fent broma. El que semblava una simple broma, tot apuntava que s'acabaria convertint en una realitat.

Tot i això, pocs mesos després, el maig d'aquest any, la parella tornava a trencar la seva relació. Això sí, la parelleta no van poder suportar-ho i van reprendre el seu amor a les setmanes següents.

A partir de llavors, tot feia entendre que el romanç anava vent en popa perquè decidien fer un pas més. Així mateix, van començar les obres del pis que van comprar plegats.

«Comença l'obra de la nostra nova casa. Construint una vida junts! Ens morim de ganes d'ensenyar-vos el procés i estem triant amb molta cura cada detall de casa nostra», escrivia la que va ser parella de Gianmarco Onestini.

No obstant això, ara és inevitable pensar què passarà amb el nou habitatge que havia adquirit la parella. Doncs bé, el que de moment se sap és que Adara Molinero es quedarà amb el nou piset, de fet, fins i tot ja ha fet la mudança.

La vida d'Adara Molinero després de la ruptura

El que seria el nou refugi d'amor per a Adara Molinero i Rodri Fuertes compta amb un total de tres dormitoris. Una cambra principal, una habitació per al petit Martín, un vestidor, dos banys i una cuina oberta al saló són les estances del pis.

Això sí, malgrat que la mudança ja està en marxa, l'exhostessa ha preferit allunyar-se uns dies de la capital per passar unes vacances amb la seva mare i el seu fill. El destí que ha escollit ha estat, ni més ni menys, que Marina d'Or, el complex turístic més famós on els més petits s'ho passen en gran.

Segurament, Adara haurà volgut desconnectar de tota la polèmica creada arran de la seva ruptura amb Rodri Fuertes. Respecte a això, és inevitable no formular-nos la pregunta següent. Aconseguiran superar el sotrac i reprendre'n la relació? O aquesta vegada la decisió d'emprendre camins per separat és definitiva? Com és evident, només el temps ho dirà.