Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lolita Flores.

L'inquietant missatge de Lolita Flores, de matinada, preocupa els seus amics i família

Lolita Flores ha deixat tots els seus familiars sense paraules

Lolita Flores ha deixat molt preocupats els seus familiars després de l'última aparició pública. I és que, Lolita ha compartit, a altes hores de la nit, una estranya i inquietant publicació.

El passat 4 de juliol, Elena Furiase va donar la benvinguda a Nala, fruit de la seva relació amb Gonzalo Sierra. Des d'aleshores, l'actriu no ha deixat d'informar tots els seus seguidors de les xarxes socials com ha estat l'arribada de la nova integrant d'aquest conegut clan d'artistes.

Muntatge Lolita Flores i la seva filla Elena Furiase
Lolita Flores preocupa la seva filla després de la seva publicació a les xarxes | CatalunyaDiari

I, encara que tots estan encantats amb la petita, la veritat és que el seu fill petit no ho està portant tan bé com hauria d'haver-ho fet.

«Bé, ho porta bé, ho porta bé. Està una mica rebel, normal, és molt petit. De vegades, tendim a fer-los grans als que encara continuen sent molt petits i cal tenir-los en compte», va assegurar Elena Furiase fa uns dies davant de les càmeres d'Europa Press.

Ara, i quan la petita Nala acaba de complir el seu primer mes de vida, la filla de 'la Faraona' ha deixat tothom sense paraules després de compartir a les seves xarxes socials un desconcertant text.

Lolita Flores no sap què diu

Lolita Flores ha deixat tots els seus fans de pedra en compartir a les seves xarxes socials un inquietant text.

Lolita Flores
Lolita Flores ha deixat de pedra tots els seus fans. | GTRES
 

Al voltant de les quatre del matí d'aquest mateix divendres 12 d'agost, Lolita Flores ha publicat una imatge al seu compte d'Instagram.

Hi podem veure l'artista posant al que sembla una terrassa d'estiu o discoteca. Però el que més crida l'atenció no és aquesta selfie desenfocada, sinó l'escrit que Lolita Flores ha compartit.

Lolita Flores no ha tingut cap problema a esplaiar-se amb una estranya i indesxifrable reflexió. I és que tot apunta que li ha entrat un atac de nostàlgia.

«Gràcies a la vida per tant; per aquests dos fills, nets, família, amics. Només em falta enamorar-me d'algú que em valori, encara que, la veritat, no estic per la feina… Hauran de venir amb la veritat escrita a la sang…».

«Que profunda la vida, la meva raça, la de cadascú... Gràcies pels meus 64 anys fantàstics, per la meva feina. En general, gràcies per la vida tan meravellosa que tinc», va escriure a continuació.

En aquest moment, Lolita Flores es va posar intensa i va voler recordar que, malgrat tots els obstacles amb què s'ha topat a la vida, no es penedeix de res.

«Ho vaig donar tot a canvi d'engrunes, però no me'n penedeixo. Dormo amb la consciència tranquil·la i no espero que ningú em doni res, només el que tinc: mans plenes d'amor de la meva gent».

Per acabar, Lolita Flores va voler acomiadar-se dels seus seguidors, agraint-los el seu amor i dedicació.

«Jo dic i ho puc dir, dono i dono i continuaré donant. És la meva condició, gràcies a tots els que em seguiu i els que em demaneu una foto. Vosaltres em feu gran… Tan petiteta que soc. Gràcies».

Pla mitjà de Lolita Flores
Lolita Flores rep el suport de la seva gent. | GTRES
 

Lolita Flores rep el suport dels seus fans

Tot just fer pública aquesta publicació, els fans de Lolita Flores no s'ho van pensar dues vegades a l'hora d'aixecar l'ànim de l'artista.

«Ets una petita gran dona, Lolita. M'encanta el teu caràcter, com penses, com ho dius», li va escriure un dels seus admiradors. «Lolita, ets única. Segueix així, que ets molt gran», va apuntar un altre seguidor.

«De petiteta, res. Ets molt gran i com sempre dic, l'important és tenir la consciència tranquil·la i estar en pau. Equivocar-se és normal, rectificar és de savis», escrivia un dels seguidors de Lolita Flores.