Adara Molinero enxampada al carrer amb el cabell llarg, abric negre i una samarreta groga

Adara Molinero i la ferida oberta amb Gianmarco Onestini: «Passa pàgina d'una vegada»

L'exparella de la famosa no va acabar gaire bé i segueix enfrontada

La història d'amor de Gianmarco Onestini i Adara Molinero va començar a 'GH Vip 7', on tot i que ella tenia parella, en aquell moment Hugo Sierra, van acabar enamorant-se. L'italià li va robar el cor a la model amb el seu encant, i la seva química era innegable des del primer moment. Tot i que Gianmarco va ser eliminat del concurs, seguia donant suport a Adara des de fora, i ella va aconseguir el premi.

No obstant això, la seva història ha durat ben poc, ja que després de finalitzar el 'reality', cadascun va prendre camins separats. De fet, Adara es va reconciliar amb Hugo i es van comprometre a mantenir unida la família que havien format. Però, com bé diuen, on hi va haver foc queden cendres, i la parelleta mediàtica no ha trigat a tornar a unir-se durant el seu pas per 'El temps del descompte'.

Poc després oficialitzaven el seu romanç, i Molinero arribava a afirmar que mai s'havia sentit tan desitjada com quan estava al costat de l'italià. «Us ho explicaré tot molt ràpid perquè em fa molta vergonya: per a mi va ser molt bonic, romàntic i passional», compartia amb els seus seguidors. «Per primera vegada el vaig veure nu i no teníem càmeres pel mig. Vaig poder gaudir-lo. Quan estava a 'Gran Hermano' em tallaven moltíssim les càmeres i que tothom pogués veure'ns».

El duríssim intercanvi d'acusacions entre Adara i Gianmarco

La història d'amor entre espanyola i italià es trencava després que ell l'acusés d'haver-li estat infidel. Per la seva banda, ella negava aquestes acusacions i al·legava estar totalment destrossada. «És molt injust el que està passant. Estimo amb tota la meva ànima a Gianmarco». Mentrestant, Onestini, molt dolgut, no dubtava a respondre atacant-la. «A més de trair-me, estàs intentant trair també a la gent ... Quina cosa més trista», li retreia.

«Dius que m'estimes, però els missatges en què coqueteges amb un altre home els vaig veure amb els meus propis ulls perquè van arribar mentre estàvem al llit junts», declarava Gianmarco. I afegia: «Ara has de fer veure que estàs trista? Ara deixa't consolar per aquest noi a qui vas escriure per veure't quan jo no hi era». 

El germà de Giamarco, Luca, participa a 'Secret Story', i s'ha endut la desagradable sorpresa que Adara també ha entrat a concursar. «Tu riuràs, però jo he rigut molt poc. Es veu que tenim valors i sentiments diferents. M'has aixafat el cor i jo a tu no», li deia des de plató a la exhostessa.

Per la seva banda, Adara ha remarcat que «no he tornat a parlar més de tu, he fet els meus concursos i les meves coses». A més, li demanava que passés pàgina d'una vegada. En aquest moment, ha insinuat que els germans portaven una estratègia preparada des de casa. «No cal, nosaltres no tenim cap estratègia com la que tu puguis tenir», li ha retret Gianmarco.

La guanyadora de 'GH Vip'  ha criticat l'actitud de Luca Onestini amb les noies de 'Secret Story.' I és que l'italià no ha dubtat a flirtejar amb Emmy i Cristina Porta.«Luca juga amb les noies de la casa, va amb una i flirteja i amb una altra», assenyalava Adara. I insinuava que «aquesta estratègia és la mateixa que va seguir Gianmarco a 'Gran Hermano VIP', ja que jugar amb les dones ve de família».