Primer pla d'Adara Molinero

Adara Molinero pren una inesperada decisió abans de 'Supervivientes 2023'

Adara no podia anar-se'n a Hondures sense ensenyar-ho tot

Adara Molinero ha tornat a sortir a la palestra i tot perquè ha acceptat l'oferta de la productora Bulldog TV per embarcar-se en una aventura com 'Supervivientes 2023'. Un repte en què intentarà donar el millor de si al costat dels quinze concursants amb què es competeix als Cayos Cochinos. I abans de marxar, aquesta ha pres una ferma decisió.

Adara Molinero sempre s'ha erigit en una dona polèmica en tots els realities en què ha participat fins ara. I sens dubte és un dels reclams més grans que té la present edició de 'Supervivientes 2023' i que començarà en uns dies.

Tots els concursants ja han viatjat des de l'Aeroport Adolfo Suárez-Madrid Barajas fins a Hondures per passar els seus protocol·laris dies de preconvivència abans de començar pròpiament dit el reality.

Adara Molinero presumeix de cuina abans de fer les maletes cap a 'Supervivientes 2023'

El cas és que, abans de sortir rumb a Amèrica, Molinero ha decidit mostrar-nos la seva nova casa. I especialment ha ensenyat a les xarxes socials una estada que li encanta dins de la seva nova casa, com és la seva luxosa cuina.

Adara Molinero amb ulleres
Adara Molinero ha ensenyat als seguidors la seva extensa cuina. | Telecinco

No fa gaire temps que l'ex d'Hugo Sierra es mudava a casa seva. Ho feia amb el seu fill Martín després d'un llarg any d'obres que semblava que mai no tindria fi. Però finalment, Adara ja té casa seva, un espaiós i luxós habitatge que l'omple de satisfacció i que ha deixat enllestida abans de marxar a 'Supervivientes 2023'.

Des que va estrenar casa seva, Adara l'hem vist compartir vídeos i stories d'algunes de les estances i especialment de la cuina. Un lloc que la torna boja per com és d'extensa. I és que està oberta el menjador a través d'un enorme taulell de marbre, blanc i gris, que també fa de vitroceràmica.

La flamant concursant de 'Supervivientes 2023' ensenya la seva estada preferida

Una cuina semblant a la de Sofia Suescun amb una illa central on trobem diversos calaixos. I a la zona que dona cap al saló podem apreciar tres tamborets d'una mida considerable.

Alhora, Adara Molinero ha ensenyat que en aquesta estada té una gran zona per emmagatzemar diversos utensilis. I amb prou feines es veuen els electrodomèstics que conformen la cuina, ja que estan força amagats.

Potser és una mica difícil d'observar a primera vista on són la nevera i el rentaplats, ja que tots dos són iguals a la resta d'armaris que hi ha a la cuina.

Una dona amb caràcter que pot donar molt de joc a 'Supervivientes 2023'

El que més agrada a Adara del seu nou habitatge, i concretament de la cuina, n'és el caràcter minimalista. Així, llueix amb un to blanc, força uniforme, encara que a les rajoles del terra li ha donat un toc blau i gris.

Imatge d'Adara Molinero asseguda al plató de Gran Hermano VIP
Adara sap que serà la gran protagonista del reality. | GTRES

Ara, ja no s'ha de preocupar de res i després d'ensenyar als seus més de 800.000 seguidors com ha quedat la seva preciosa casa, només té un objectiu. I no és cap altre que aguantar el més possible en un reality que segur treu la cara més genuïna d'una dona amb caràcter.

Una noia que no calla davant les injustícies com s'ha vist a 'Gran Hermano', tant en la seva edició d'anònims com a 'GH VIP 7'. Així com a 'Secret Story', on va ser peça clau per aixecar un reality que amb prou feines era seguit per l'audiència de Telecinco.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!