Laura Boyer

El passat desconegut de Laura Boyer, la germana morta d'Ana Boyer

Desvelen el que va ocultar durant anys Laura Boyer

Laura Boyer, filla de Miguel Boyer i Irene Arnedo, ha mort als 57 anys aquest dijous 23 de febrer causa d'un càncer.

Segons explica a la seva pàgina web Vanitatis, la germana gran d'Ana Boyer moria envoltada dels seus quatre fills a casa seva a Madrid i un d'ells ha traslladat la notícia als seus familiars i amics més propers.

Sobre Laura Boyer no es coneixen gaires dades sobre la seva vida, ja que sempre va intentar mantenir-se discreta, igual que el seu germà Miguel. Va estudiar Econòmiques, encara que gairebé no va exercir la seva carrera, perquè als 20 anys es va casar i gairebé totes les seves responsabilitats van consistir a ser esposa i mare.

A més, se'n coneix que es va casar en dues ocasions, però en les dues vegades que va trobar l'amor es va acabar divorciant.

Laura Boyer mor als 57 anys i recorden el seu passat

Per la seva banda, va ser notòria que la relació amb el seu pare mort, Miguel Boyer, va tenir molts vaivens que van provocar que entre pare i filla no n'hi hagués la millor relació. La manca d'amor del seu pare va fer que Laura fos més propensa a buscar l'afecte d'una mare que sempre li va donar suport en la seva vida.

Laura Boyer vestida de negre
Laura Boyer culpava Isabel Preysler de deixar-los pelats a ella i al seu germà. | Europa Press

Pel que fa a la seva relació amb Isabel Preysler, la vídua del seu pare, Laura era molt jove quan tots dos van contreure matrimoni. Aleshores, es comentava que Laura Boyer va assenyalar amb el dit la mare de Tamara Falcó de la separació dels seus pares. A més, deien que Preysler no tenia cap afecte envers els fills del seu marit i la veritat és que els 27 anys de matrimoni no van ser gens feliços per a ella.

Laura Boyer culpava Isabel Preysler dels mals del seu pare

Laura Boyer va ser molt dura amb Isabel Preysler després que el seu pare morís cap al 2014. Va fer unes declaracions en què acusava Isabel de deixar el seu pare «pelat en vida».

«Abans del seu vessament cerebral em va dir que hi havia gent molt dolenta. Va voler tenir una conversa privada amb mi sobre això, però no hi va haver temps. Si el meu pare tenia problemes, m'hauria agradat conèixer-los», va revelar al seu dia.

Per si no n'hi hagués prou, la relació de Laura amb la seva germana Ana Boyer va ser gairebé nul·la. Hi va haver un episodi que, sens dubte, va acabar de sepultar aquesta relació de germanes després que es considerés injust el repartiment dels béns de l'herència de Miguel Boyer. El cas és que s'hi va formar un embolic tan gran que va acabar renunciant a tot a favor dels seus fills.

Laura Boyer i la filla d'Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu
Laura Boyer i la filla d'Isabel Preysler, en una imatge d'arxiu | Europa Press

«Ni un miserable rellotge de record ni unes sabatilles velles»

Tant Laura com el seu germà Miguel van posar de manifest el seu enuig pel repartiment de l'herència. «Encara que jo li he insistit molt, no ens ha cedit absolutament res. Ni un llibre de la famosa biblioteca del meu pare. Ni una obra d'art d'aquelles que havia heretat de la seva família, ni un miserable rellotge que ens serveixi de record, ni tan sols unes sabatilles velles».

En una entrevista recent, Laura Boyer també va tornar a increpar Isabel Preysler i la va culpar del distanciament familiar, ja que la relació ha estat pràcticament nul·la. Cal ressenyar sobre ells que cap dels membres de la seva família paterna va anar a la seva boda ni tampoc coneixen els seus dos fills.

«Isabel Preysler va afirmar que es va preocupar que Ana no ens tingués afecte ni al meu germà ni a mi». Unes paraules que sens dubte guanyen molta més rellevància avui que s'ha conegut la mort de Laura Boyer als 57 anys

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!