Primer pla d'Adara Molinero

La gran notícia que acaba de donar Adara Molinero: una més a la família

Adara Molinero ha compartit amb els seus seguidors una notícia inesperada

Adara Molinero es troba absolutament centrada en la seva tasca com a 'influencer' i també en la seva nova vida al costat del seu noi, Rodri Fuertes. Tant és així que es troben molt il·lusionats amb les obres de la que serà la seva nova llar.

Però ha succeït una cosa més que ha omplert d'alegria l'exguanyadora de 'GH VIP', i és que s'ha ampliat la família. Sí, perquè acaba de néixer la seva primera neboda i està encantada de ser tieta. Per això ha volgut compartir aquest feliç moment amb els seus seguidors a les xarxes socials.

Adara Molinero es mostra feliç amb el naixement de la seva neboda

L'ex d'Hugo Sierra té una relació estreta amb el seu germà, Aitor, que alguna vegada ha aparegut a la televisió. Precisament per aquest motiu està feliç que el seu germà i la seva cunyada Sara l'hagin convertit en tieta.

La bona nova de l'arribada de la criatura l'ha donat als seus seguidors a Instagram. Ho ha fet compartint una imatge a les 'stories' en què apareixen les dades del nadó a l'hospital. Així, ha donat a conèixer que ha pesat 3,8 quilos i que ha fet 52 centímetres.

Fotomuntatge d'un mòbil amb una 'storie' d'Adara Molinero anunciant que és tieta
Adara ha revelat el naixement de la seva primera neboda | CatalunyaDiari

També ha revelat que l'han anomenat Adriana, d'origen llatí i es pot traduir com a «que prové del mar Adriàtic». Els que es diuen així s'estableix que són persones bondadoses, simpàtiques, amigues dels seus amics i una mica egoistes.

De la mateixa manera, ha afegit: «Ja soc tieta! No ho puc creure, quina emoció de veritat. I no sabeu com és de bonica».

Amb aquesta eufòria és com Adara ha compartit una de les millors notícies que han passat a la seva família en els últims mesos. Ha arribat un nou nadó al clan, cosa que segur ha fet molta il·lusió al seu fill, Martín. És clar, perquè ara tindrà una petita per cuidar i que es convertirà molt aviat en la seva companya de jocs.

Aitor i Adara Molinero asseguts en un plató de Telecinco
Aitor ha fet tieta a Adara Molinero | Mediaset

Adara Molinero rep nombroses felicitacions

La guanyadora de 'GH VIP' també ha compartit el naixement al compte de Twitter, on ha escrit: «Que orgullosa estic! Un pitet, si us plau».

I això ha provocat que rebi una infinitat de felicitacions per part dels seus fans, els quals li han deixat missatges com ara: «Un naixement és la felicitat per a tota la família. Felicitats a tothom».

En aquesta mateixa línia es poden llegir: «Felicitats, l'amor de la tieta és inexplicable. Gaudir-la» i «Enhorabona. Un altre bombonet per a la família».

Però aquí no ho ha quedat tot, ja que l'hi han escrit missatges com a «Felicitats, un nadó sempre porta alegria» o «Enhorabona, tieta. Ara a donar molt amor i capricis a la neboda».

Imatge d'Adara Molinero asseguda al plató de Gran Hermano VIP
Adara Molinero ha rebut nombroses felicitacions després del naixement del nadó | GTRES

I la llista d'enhorabones no s'acaba aquí: «Felicitats a tota la família per aquesta princesa que ha arribat per alegrar les vostres vides» i «Felicitats per tot, Adara. Se't veu molt feliç amb en Rodri, amb el teu nen i ara aquesta nova alegria. Mereixes ser molt feliç».

En aquesta llista de felicitacions hi ha, de la mateixa manera, molts missatges dirigits cap a l'Aitor, el pare de la nena, i a l'Elena, l'àvia. Dues figures que, de moment, no han compartit a les seves xarxes cap imatge ni informació d'Adriana, però segur que no trigaran a fer-ho.

Imatge d'Adara Molinero i la seva mare Elena Rodriguez
Elena, la mare d'Adara, encara no s'ha manifestat sobre el naixement de la seva neta | GTRES

I qui tampoc no ha fet cap publicació sobre això és l'avi de la nounada, Jesús Molinero. En aquest cas és més comprensible atesa la complicada relació que té amb els seus fills des de fa temps.

▶️ Juana Acosta hiela el alma al contar su terrible drama familiar