Adara Molinero amb ulleres

Adara Molinero pren una inesperada decisió a 'Supervivientes 2023'

Adara no es queda callada després de les crítiques rebudes

Adara Molinero ha començat fort 'Supervivientes 2023' i és que en les primeres hores la seva presència no ha defraudat. Tots sabem com Adara Molinero es creix en els realities i és una dona que no en calla una quan veu que algú comet una justícia o li retreuen sense motiu. Això és el que ha passat amb Jaime Nava i Diego Pérez, que s'han enganxat amb la madrilenya a 'Supervivientes'.

Al cap de pocs dies d'arrencar el reality, amb Jaime Nava i Diego Pérez nominats amb Alma Bollo i Ginés Corregüela, Adara ja s'ha fet notar.

Tant Jaume com Diego van començar a construir una cabana per dormir una mica millor a les primeres de canvi del reality. I és que la primera nit havia estat més que complicat agafar el son als Cayos Cochinos.

Adara Molinero pren una decisió sorprenent a la primera de canvi

La veritat és que a tots dos els ha molestat que mentre ells estaven treballant colze a colze Adara, Gema, Manuel i Patricia es quedessin estirats a la sorra. Una actitud que els ha causat una gran indignació als dos.

Adara Molinero discutint a 'Supervivientes'
Adara Molinero discutint a 'Supervivientes 2023' com només ella sap fer | Mediaset

«Aquí estem quatre treballant i dos fent la migdiada», li deixava anar Diego a Patricia, que no estava gaire animada per a aquesta comesa i va preferir quedar-se a descansar.

Aquesta frase feia saltar com un ressort a Adara Molinero que carregava contra Jaime i Diego com només ella sap fer. Aquesta va prendre una inesperada decisió i no era altra que enfrontar-se a dos homes que són a la corda fluixa.

La veritat és que la raó per la qual Adara no els estava ajudant a construir la cabana era que «tenia molt de mal de cap».

Adara s'enfronta a Jaime i Diego per un assumpte de pes

I Adara no s'hi quedava perquè els criticava, alhora, que els dos nominats estaven fent veure el públic que són vàlids a l'illa. I que són dos grans treballadors que mereixen continuar una setmana més als Cayos Cochinos.

Jaima Nava, Adara Molinero i Diego discutint
Jaime Nava, Adara Molinero i Diego discutint | Mediaset

«Esteu esteu nominats i voleu demostrar que sou uns masclets», desafiava Adara, encara que tots dos estaven en total desacord amb ella.

«Som sis, cal remar els sis», assegurava Diego, que al·lucinava després de la reprimenda de la guanyadora de GH VIP 7.

La tensió continuava entre ells i la bronca anava a més. «Es victimitza, es fa la víctima, que és el que fa sempre a tots els realities». Així es queixava Jaume Nava mentre que Adara posava de manifest que tenien traçada una estratègia per no ser expulsats.

La bronca d'Adara ha arribat fins a 'Playa Fatal'

«Sansón, ens tombarem, ¿podem? Com cal demanar permís...», li etzibava Adara a Diego. I aquest, poc després, li deia que no havia de demanar permís.

Exposava que cadascú havia de posar de part seva i treballar per motivació pròpia. «No t'escolto, se m'ha ficat aigua», li comentava Adara de manera sarcàstica.

La bronca se sentia a la resta de platges de l'illa i Sergio Garrido adonava del que passava en temps real entre aquests tres concursants.

Aquest s'acostava a la tanca que els separava per tenir la versió de Diego. Així, Pérez li donava la seva versió de la bronca esmentada.

«Què han de fer? Si no han de fer res. A mi si em neix fer alguna cosa, ho faig, però no exigeixo als altres», deia Asraf, alguna cosa sobre la qual opinaven igual la resta de companys.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!