Muntatge amb fotos d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira

La mentida d'Anabel Pantoja en plena ruptura amb Yulen Pereira

Al descobert la mentida d'Anabel Pantoja

Anabel Pantoja travessa un dels moments més complicats a nivell personal. La 'influencer' està totalment destrossada després d'acabar la seva relació amb Yulen Pereira. I és que el que semblava una història d'amor sòlida s'ha vist trencada a trossos amb una suposada deslleialtat per part de l'esportista.

Ara, després de les noves informacions, una de les grans mentides que Anabel Pantoja va explicar en plena ruptura hauria estat destapada. Després del retorn de la 'sobrinísima' dels Estats Units, Anabel va explicar als mitjans una cosa que no era certa, ja que la relació ja estava trencada.

Es descobreix la mentida d'Anabel Pantoja

El programa 'Socialité' ha estat l'encarregat de revelar la mentida que Anabel Pantoja va explicar als mitjans de comunicació. La 'influencer' tornava molt il·lusionada de la gira de la seva tieta pels Estats Units.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
Anabel Pantoja va mentir quan va tornar a Espanya sobre la seva relació amb Yulen | GTRES

En arribar a l'aeroport, Anabel no va dubtar a atendre els mitjans. Però, el que no sabíem era que la relació entre ella i Yulen ja estava trencada.

El tirador ja havia avisat Anabel sobre les seves intencions de deixar-la, però, de cara a la galeria, Anabel va mantenir les maneres i va parlar amb els mitjans com si estiguessin bé. María Patiño destapava la mentida d'Anabel quan a aquesta li van preguntar si quedaria amb Yulen després de tornar.

La 'influencer' va afirmar als reporters que sí, però ara ja sabem que Anabel va mentir davant dels micròfons. Aleshores, la neboda d'Isabel Pantoja ja sabia que la relació estava trencada i que no quedaria amb ell.

D'altra banda, el programa 'Fiesta' va corroborar les paraules de María Patiño a 'Socialité' aportant més detalls. En aquella trobada que Anabel va tenir amb els reporters, la 'influencer' va afirmar que havia comprat un detall a Yulen als Estats Units.

Ara, però, sabem que mai li va arribar a donar aquest regal, ja que la 'influencer' era conscient que la relació estava morta.

Anabel Pantoja, destrossada després d'assabentar-se de la infidelitat

Anabel estaria afrontant uns moments molt delicats, la 'sobrinísima' es trobava amb la pitjor notícia en tornar d'Amèrica. Després d'estar molt centrada en la seva feina al costat de la seva tieta, Anabel xocava de cara amb la realitat, el seu xicot la deixava.

Imatge de Yulen Pereira
Yulen Pereira li hauria estat infidel amb Melania Puntas | GTRES

Així ho explicava Amor Romeira a 'Fiesta' , però, a més, el motiu hauria estat de gran pes. Pereira hauria aprofitat que Anabel estava fora d'Espanya per quedar amb una altra dona. Segons va explicar Amor, Yulen havia estat pensant en com deixar Anabel durant tot el mes passat.

De moment, Anabel no s'ha pronunciat públicament, tot i que les seves últimes 'stories' a Instagram han estat molt aclaridores.

La 'influencer' compartia uns vídeos de la pel·lícula 'El Guardaespaldas', on Whitney Houston canta una part molt significativa:

«Records agredolços, això és tot el que m'emporto amb mi», una frase amb què Anabel se sentirà molt identificada. Ha estat un cop dur per a la col·laboradora de televisió, ja que semblava que, finalment, Anabel havia trobat l'estabilitat en el terreny amorós.

Va ser fa només unes quantes setmanes quan Anabel reconeixia que «Yulen era l'home de la seva vida». La 'influencer' ha trobat refugi en els seus per poder assimilar aquest cop emocional. Ara, tota una voràgine mediàtica està a punt de començar i només serà  una qüestió de temps que Anabel trenqui el seu silenci.