Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge d'Iñaki Urdangarin

Iñaki Urdangarin exigeix més diners per no explicar el secret de Letícia

Iñaki Urdangarin ha posat un seguit de condicions

Iñaki Urdangarin no s'ho ha pensat dues vegades a l'hora d'exigir a la seva antiga família més diners per tenir la boca tancar i no fer públic un secret inesperat de la Reina Letícia.

Ha passat una mica més d'un any des que la Infanta Cristina va saber la suposada infidelitat del seu exmarit amb Ainhoa Armentia, gràcies a les imatges que va publicar en exclusiva la revista Lecturas.

Fotomuntatge de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin i Cristina de Borbó a punt de formalitzar el divorci | Catalunya Diari

Després d'aquest escàndol, la filla del rei emèrit no va trigar a anar al seu equip d'advocats i iniciar tots els tràmits necessaris per separar la vida de la d'Iñaki Urdangarin.

I, tot i que avui encara no ha oficialitzat el seu divorci, cadascú ha seguit pel seu camí. Però els problemes per a la Casa Reial sembla que no s'han acabat.

Tot i que Iñaki Urdangarin ja no pertany a la Família Reial, continua estant molt present a les seves vides. I és que, en un intent per assegurar-se una estabilitat econòmica, l'exduc de Palma ha decidit demanar més diners a canvi del seu silenci.

Iñaki Urdangarin exigeix més diners

Iñaki Urdangarin vol assegurar-se el seu futur, per això ha decidit demanar més diners a la Casa Reial a canvi de no explicar un dels secrets de la seva excunyada, la senyora Letícia.

I és que, després de posar punt final a la seva relació amb Cristina de Borbó, aquest home ha vist com s'esfumaven diversos privilegis que ha tingut durant tots aquests anys.

Fa unes quantes setmanes, Iñaki Urdangarin va haver de dir adeu al servei d'escortes que l'ha acompanyat durant tot aquest temps.

Primer pla de la reina Letícia mig somrient.
Iñaki Urdangarin té informació delicada sobre la seva excunyada | GTRES

Però el que veritablement ha afectat l'exduc ha estat la seva situació laboral després de sortir de la presó. I és que tot apunta que li costa trobar feina després de complir condemna pel Cas Nóos.

Segons ha revelat Mario Pascual Vives, amic i exadvocat d'Iñaki Urdangarin, el que més desitja l'exduc de Palma és poder trobar una feina «que l'ompli tots i cadascun dels dies».

Per això, i a punt d'acabar amb els tràmits del divorci, l'excunyat de Letícia ha decidit assegurar-se el futur financer. Ara, tal com ha transcendit, ha optat per exigir més diners a la Casa Reial a canvi del silenci.

I és que no hi ha cap dubte que la implicació Iñaki Urdangarin i la seva exdona al Cas Nóos ha estat un dels escàndols més grans que s'han generat al voltant de la monarquia espanyola.

Per això tot apunta que només està disposat a callar tot el que sap a canvi d'una abundant quantitat de diners. Segons han assegurat algunes fonts, l'exduc de Palma té informació comprometedora sobre més d'un membre d'aquesta família, entre els quals es trobarien l'actual reina d'Espanya.

Entre altres coses, Iñaki Urdangarin hauria exigit una pensió mensual que li permeti mantenir el nivell de vida després del divorci. A més, i per si això no fos poc, també vol la propietat d'alguns immobles, com la casa de Baqueira o el xalet de Bidart.

Joan Carles I i Iñaki Urdangarin
Iñaki Urdangarin només callarà a canvi d'una quantiosa quantitat de diners | Catalunya Diari

Per a la família reial, el silenci de l'exduc de Palma és fonamental. I és que amb aquest important desemborsament econòmic s'assegurarien mantenir en secret alguns dels noms que coneix i que estarien relacionats directament amb aquesta trama de corrupció política.

Però, a més, també s'assegurarien la discreció d'Iñaki Urdangarin en altres temes més delicats, com podria ser una possible infidelitat dins del matrimoni format per Felip VI i la Reina Letícia.

Per tots aquests motius, l'interès de la Família Reial per mantenir callat exmarit de Cristina de Borbó és molt alt. Tant és així que, segons sembla, el Rei emèrit s'hauria desplaçat fins a Ginebra per recomanar-li a la seva filla que cedís davant de les peticions del seu exmarit.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!