Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Lydia Lozano amb la mirada perduda

Lydia Lozano s'emociona en anunciar l'última hora sobre la seva mare

Lydia Lozano ha viscut una tarda molt complicada

Lydia Lozano està passant uns moments molt complicats personalment. La mare de la periodista ha estat malalta i això va transcendir a la premsa a través de la revista Lecturas. La publicació col·locava la periodista de 'Sálvame' a la portada i això no li va semblar gens bé a Lydia.

La col·laboradora del programa explotava contra el director de la revista i no va poder evitar emocionar-se a l'hora de parlar sobre el que havia passat amb la notícia de la seva mare. A més, Lydia Lozano va aprofitar per enviar un missatge molt contundent a Luis Pliego, director de Lecturas. La col·laboradora demanava que acabessin de parlar sobre la delicada salut de la seva mare.

Lydia Lozano es trenca en parlar de la seva mare

Lydia Lozano sap que és una de les col·laboradores de 'Sálvame' que més interès suscita davant dels mitjans de comunicació. Lozano està més que acostumada a parlar d'ella, però sempre intenta passar molt desapercebuda pel que fa a la seva vida privada.

A Lydia no li importa que se'n parli, però el que no tolera és que es parli de la seva mare. I encara menys que s'utilitzi el seu delicat estat de salut per omplir la portada d'una revista. Durant l'última tarda a 'Sálvame', Lydia aprofitava per donar l'última notícia sobre què li havia passat a la seva mare.

Imatge de Lydia Lozano plorant.
Lydia Lozano no va poder evitar emocionar-se en parlar de la seva mare. | Mediaset

La mare de Lozano, de 93 anys, havia patit un revés a la seva salut i Lecturas ho va publicar dimecres passat. Mentre la periodista ho explicava, no podia evitar emocionar-se del tot. Per a Lydia va ser un cop dur veure com un tema tan delicat com la salut de la seva mare acaparava una portada d'una revista.

«Quan va sortir la revista, la meva mare ja estava donada d'alta i no es va espantar ningú, va començar a trucar la gent de La Palma preguntant què passava amb Sol», explicava la periodista. Però el que també li ha dolgut molt la col·laboradora és que el director de la revista hagi fet això, malgrat la bona relació que han tingut:

«Si publiques això, haver-me trucat i jo t'ho explico, hem tingut molt bon rotllo, però us demano si us plau que deixeu la meva mare en pau», sentenciava Lydia entre llàgrimes. «Almenys, gràcies, perquè l'has tret com és de maca», feia broma per treure importància a l'assumpte.

Foto de Lydia Lozano.
Lydia Lozano sempre ha estat molt unida a la seva mare. | GTRES

Lydia Lozano, molt emocionada, explicava que la seva mare era una persona anònima i exigia que «la deixessin en pau». Els seus companys de programa no van dubtar a donar suport a la periodista en aquests moments tan convulsos. Afortunadament, i com va confirmar Lydia, la mare de la col·laboradora ja s'està recuperant i li van donar l'alta de l'hospital.

Lydia Lozano està molt unida a la seva mare

Més d'una vegada, Lydia Lozano ha parlat sobre la fantàstica relació que té amb la seva mare. Lydia va estar molt pendent de la seva mare, després de la mort del seu germà Jorge per coronavirus. A més, la col·laboradora sempre ha intentat salvaguardar la privacitat de la seva mare i protegir-la davant els mitjans.

Lozano ha reconegut que la seva mare és «la dona de la seva vida», per això aquests darrers dies han estat molt difícils. Amb l'últim ingrés hospitalari, Lydia va estar al costat de la mare en tot moment i, ara, ja està recuperant-se.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!