Muntatge de fotos al plató de 'Sálvame'

Un col·laborador de 'Sálvame' marxa al programa de la competència

Surt a la llum la notícia que deixa en xoc 'Sálvame'

'Sálvame' travessa una època gens tranquil·la després dels darrers canvis a Mediaset que han provocat cert nerviosisme entre els pesos pesants del programa. És un format que va néixer fa gairebé 14 anys, encara que sembla que el seu final està cada cop més a prop de produir-se.

En les últimes hores, es confirmava una notícia que implica un dels col·laboradors del programa que ha deixat els espectadors en xoc. I tot després d'anar-se'n a la competència quan ningú no ho esperava.

Estem parlant d'Antonio Montero, veterà tertulià de 'Sálvame' i ex d'Antena 3 a 'DEC', que acaba de tornar de fer un bon paper al 'reality' 'Pesadilla en el Paraíso', on va acabar conquistant un meritori tercer lloc.

'Sálvame' veu un home important anar-se'n a la competència

Antonio Montero reapareixia fa uns dies a 'Sálvame' després de molt de temps allunyat dels platós. Però el que ha passat aquest cap de setmana és una cosa inèdita al programa que presenta Toñi Moreno a TVE.

Foto d'Antonio Montero a 'Sálvame'
Antonio Montero ha debutat com a tertulià a 'Plan de Tarde'. | Telecinco

Cada diumenge 'Plan de Tarde' arriba a les pantalles de La 1 amb l'expresentadora de Telecincoal capdavant. El cas és que l'andalusa ha tingut en compte un dels paparazzis i col·laboradors de televisió més coneguts d'Espanya: Antonio Montero.

La presència de Montero no és la primera d'un col·laborador de 'Sálvame' al programa de TVE. Cal recordar que al primer programa de 'Plan de Tarde' Pilar Vidal, actual tertuliana de 'Sálvame' , també va trepitjar el plató de l'ens públic. I també ho feia aquest cap de setmana un altre exmembre del programa: Jesús Manuel Ruiz.

'Sálvame' ja sap que Antonio Montero ha fitxat per TVE

Ara li ha tocat el torn a Antonio Montero, que ha compartit el plató amb Rosa Villacastín, Jesús Manuel, Norma Duval, Marta Robles i Silvia Taulés. Malgrat haver marxat a la competència, no sabem per quant de temps serà. Montero espera que a Telecincono li molesti el seu fitxatge inesperat.

Foto de Toñi Moreno a 'Plan de tarde'
'Plan de tarde' ha acollit un col·laborador de 'Sálvame'. | Europa Press

No és la primera vegada que hem vist Antonio ¡ en un programa de TVEsobre el cor. Rambé va estar participant en 'Lazos de Sangre', aquell espai sobre el món rosa que presentava Boris Izaguirre. Així, va aparèixer de gairell a l'espai presentat per Toñi Moreno, on va opinar sobre certs assumptes dels famosos d'Espanya en una de les seccions del programa.

'Plan de Tarde' acull de nou un tertulià de 'Sálvame' 

En la seva primera vegada com a tertulià a 'Plan de Tarde', Antonio Montero ha fet memòria i explicava una curiosa anècdota durant l'entrevista amb Lolita Flores. Montero explicava que ell va seguir el cotxe de Guillermo Furiase quan Lolita estava embarassada d'Elena Furiase.

«En una persecució molt truculenta, en un moment em vaig baixar del cotxe i li vaig demanar a Guillermo que només volíem fer una foto. I ell em va dir que ja ho havia venut tot a una revista», relatava.

La veritat és que Antonio Montero ja ha assumit que a 'Sálvame' no li queda gaire temps de vida. O almenys això s'ha rumorejat els darrers mesos en ple canvi després de l'arribada de Borja Prado a la direcció del grup de comunicació.

El col·laborador de 'Sálvame' sap que sempre és bo diversificar els treballs. I a més de la seva tasca de paparazzi, encara que de manera cada cop més residual, no perd l'oportunitat d'acceptar les propostes d'altres cadenes, com ara TVE. La veritat és que l'ens públic està apostant fort per Toñi Moreno i les dades d'audiència són cada vegada millors aquests mesos que ha estat a la graella.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!