Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'

Jorge Pérez pren una decisió inesperada que emociona la seva dona

Jorge Pérez ha complert la seva promesa a mitges

Jorge Pérez va prometre una cosa molt seriosa a la seva dona Alicia quan va saltar pels aires el seu suposat afer amb Alba Carrillo. Tot i això, ho ha complert, però a mitges.

Fa unes tres setmanes, Jorge Pérez va tornar a Telecinco. Aquesta vegada ho va fer al costat de Paz Padilla a 'Déjate querer' per donar una sorpresa a la seva dona Alicia. Al mateix plató va anunciar el seu retorn a televisió.

«Vull orgullosament anunciar que tornaré a la televisió com a col·laborador a les gales de 'Supervivientes'. És una cosa que em fa molta il·lusió perquè a mi m'encanta aquest programa i per a mi és una experiència de vida», va anunciar, encara que era una decisió que, en part, ja s'esperava.

Jorge Pérez torna als platós de 'Supervivientes' i agraeix el suport a la productora

«És una experiència que guardaré sempre al meu cor. Vull agrair a la productora l'oportunitat que em va brindar en aquell moment i la confiança que continua posant en mi», va assegurar el guanyador de l'edició del 2020. D'aquesta manera, Jorge Pérez està molt agraït a Bulldog TV, productora amb qui ha tornat a la televisió, des de 'Déjate querer' fins ara a 'Supervivientes'.

Els espectadors també esperaven que Alicia Peña hagués fitxat per aquesta edició de 'Supervivientes' per concursar des de dins. Tanmateix, això no ha tingut lloc, encara que al programa tot pot passar.

Jorge Pérez al plató de 'Déjate Querer'
Jorge Pérez va reaparèixer a 'Déjate querer' per donar-li una sorpresa a la seva dona. | TELECINCO

A més, aquest cap de setmana a 'Fiesta' Emma García ha anunciat, de nou, que és totalment fals que la dona de Jorge participarà en aquesta edició. Ho ha explicat perquè encara hi havia rumors que es feien més latents davant del possible abandonament de Patricia Donoso, fet que deixaria així una plaça lliure.

La decisió que ha pres Jorge Pérez, que és alhora la promesa que li va fer a la seva dona i que no ha complert íntegrament, és la de tornar a televisió. Sembla que l'exguàrdia civil va assegurar a Alícia que no tornaria després de tot allò que li van fer.

I la veritat és que no ha tornat amb els seus antics companys de 'Fiesta' i ni s'ho planteja, com tampoc no es planteja tornar amb Unicorn Content. Però el que sí que ha fet és fitxar per Bulldog TV, que van ser els primers que li van donar l'oportunitat per aparèixer a la televisió l'any 2020. Una aposta segura, ja que al final va resultar ser el guanyador d'aquell any davant d'altres concursants amb molt més suport a les xarxes com Rocío Flores, Fani Carbajo o Bea Retamal.

Jorge Pérez al plató de 'Supervivientes 2023'
Jorge Pérez forma part de l'elenc de col·laboradors de 'Supervivientes 2023'. | Mediaset

Jorge Pérez va pactar amb la productora no parlar dels fets de la festa d'Unicorn Content

En tornar, Jorge Pérez va posar un preu molt alt: la productora que el fitxés havia d'acceptar que no parlaria d'allò que va passar. Tot i això, amb Bulldog TV va fer un altre tipus d'acord: en parlaria una mica, i només del que ell volgués, a 'Déjate querer'. Després, oblidaria aquest tema per tornar a començar.

Així, ara podem veure Jorge en els debats de 'Supervivientes', on ningú li ha tornat a preguntar per aquest suposat afer. Ell només es limita a comentar el concurs dels diferents famosos que estan ara a dins. D'aquesta mateixa manera, ahir opinava, a través de les xarxes socials, que el salt de Bosco havia estat d'un «crac» i que «l'espectacle l'ha assegurat», va afirmar.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!