Primer pla de Gerard Pique amb el rostre confós

Gerard Piqué, desfermat: un fotògraf denuncia que l'ha intentat atropellar

El comportament del català ha estat analitzat detalladament

María Patiño té una opinió molt clara i definida del comportament del qual darrerament fa gala Gerard Piqué. La presentadora de 'Socialité' segueix detalladament els moviments de l'exjugador del Barcelona i ha arribat a una conclusió. Així ho confirmava al seu programa diumenge passat després de veure unes imatges del català com a comentarista al seu canal de Twitch.

Després de deixar la seva carrera esportiva al Barça, l'ex de Shakira s'ha centrat en la feina com a col·laborador a la tertúlia After King. Un espai que es retransmet per Internet on es comenta la Kings League juntament amb altres 'streamers' com ara Ibai Llanos. Però és clar que Gerard ha pres com a exemple 'Sálvame' per fer d'aquest espai un programa més amè.

El secret de Piqué surt a la llum

L'exculer ha vist que Patiño mostrava les proves que confirmaven que «ha copiat 'Sálvame'». Amb un vídeo recopilatori del programa que el xicot de Calra Chía dirigeix a Twitch, s'explicava com la tertúlia esportiva ha acabat sent quelcom més semblant a l'espai vespertí de Telecinco.

Gerard Piqué durant el seu twitch amb el seu fill Sasha.
Han assegurat que el català copia el format de 'Sálvame'. | Twitch.

«Les picabaralles entre els presentadors cobren protagonisme i Ibai es converteix en Lydia Lozano. Seuen com si fossin a casa seva, mengen mentre parlen… hi ha discussions i intents d'abandonament de plató», assenyalaven. Fent un paral·lelisme entre els dos formats, comenten com la manera d'organitzar la tertúlia s'assembla a 'Sálvame'. Tots els col·laboradors «utilitzen informacions sensibles a l'estil bomba, fans servir el compte enrere i presumeixen tenir molta informació».

El més cridaner és que fins i tot «surten del plató per fer trucades», al més pur estil del programa presentat per Patiño. Segons 'Socialité', l'After Kings del català està molt lluny de ser un espai esportiu, ja que s'acosta més a una tertúlia del cor.

Recordem com fa poc es van fer ressò de la cançó que Shakira va dedicar a Piqué i feien mofes amb la seva lletra. Una conversa que va acabar amb la paciència d'Ibai, fart que la conversa derivés en altres temes que no tenien res a veure amb el futbol.

«Podem considerar el seu programa com el 'Sálvame' de Piqué», afirmaven a 'Socialité', alhora que Maria opinava que «li falta sentit de l'humor».

Piqué rep la denúncia d'un intent d'atropellament

Encara que Piqué es valgui de 'Sálvame' per fer el seu programa a Twitch, la veritat és que l'ex del Barça no és gaire amic de la premsa rosa. Des que va saltar la notícia de la seva ruptura amb la colombiana, no hi ha dia que els paparazzis no persegueixin el català.

L'espai presentat per Patiño va anar a buscar l'exjugador blaugrana per obtenir unes declaracions sobre la nova cançó de la mare dels fills. Amb ell viatjava Clara Chía, que es va sumar a una topada que va posar en risc la vida de Jordi Martín.

Imatge de Clara Chía i Gerard Piqué dins d'un cotxe
Han denunciat la conducció temerària de l'exculer. | Europa Press

El fotògraf de Socialité es va enfrontar a Gerard quan aquest va intentar que no en captessin imatges. Així va ser denunciat el català al programa i van afirmar que la vida de Jordi va córrer perill: «He viscut una situació molt desagradable, molt tensa, amb Piqué. M'ha aixecat el dit del mig, m'ha insultat i m'ha amenaçat. Fins i tot ha intentat atropellar-me amb el cotxe», afegia encara amb por al cos. Segons el paparazzi, l'exculer se'n va burlar i Clara es va sumar a l'actitud del seu noi.

És clar que Gerard està fart que la premsa el persegueixi i no dubta a enfrontar-s'hi quan té ocasió. D'altra banda, sembla que li agrada provocar la seva ex cridant l'atenció amb una actitud més pròpia d'una criatura. «S'ha de saber comportar», opinaven sobre l'exblaugrana fa unes quantes setmanes.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!