Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Joaquín Prat

Joaquín Prat atura 'El programa de AR' per donar la notícia més personal

Joaquín ho para tot per revelar un secret íntim

Joaquín Prat sempre ens sorprèn amb certes revelacions sobre la seva vida més personal al plató d''El Programa de Ana Rosa' o a 'Ya es mediodía'. Cada divendres, des que Ana Rosa va tornar a la televisió després d'estar fora del mitjà a causa del càncer, aquest presenta el programa amb Patricia Pardo.

Per això, Joaquín Prat és l'encarregat de dur a terme la taula d'actualitat amb diferents tertulians habituals. A l'últim programa, s'ha tret un tema en què hem sabut una mica més del sou que guanya a la televisió Joaquín Prat.

I és que en aquesta secció del programa s'estava parlant de la pujada de l'Euríbor. Es debatia com hi ha moltes persones que estan patint molt per fer front als preus alts de la cistella de la compra. I és que de vegades no poden fer front a totes aquestes despeses per arribar a final de mes.

Joaquín Prat ho para tot per revelar el seu secret més personal

En un moment donat, Joaquín Prat ha frenat programa. Després de posar-se al lloc dels més afectats per aquesta pujada dels preus, ha confessat que «tinc un sou privilegiat».

Joaquín Prat
Joaquín Prat ha revelat un detall personal en ple directe | MEDIASET

El cas és que Joaquín Prat ha revelat una cosa molt personal de bones a primeres. Concretament, quants diners guanyen, i ha posat de manifest que el sou que percep és elevat.

Un bon sou que guanya a Telecincodes de fa anys. I que li dona per viure bé i no passar cap mena de problemes, com aquestes famílies de les quals ha parlat a 'El Programa de AR'.

I és que el company i amic d'Ana Rosa Quintana sap que és un home privilegiat i ho valora cada dia. El lloc que ostenta a la televisió és, avui dia, un dels càrrecs més importants que es pot tenir al món del periodisme.

Joaquín confirma el sou que guanya a la televisió en ple directe

No és menor la feina que està fent Joaquín Prat a Mediaset. I és que no només en té un, sinó que són diversos els llocs que exerceix a la cadena de Fuencarral.

Joaquín Prat
Joaquín Prat confessa que té un sou privilegiat | GTRES

A més de presentar 'El Programa de Ana Rosa' de dilluns a divendres, també ho fa des del passat estiu portant les regnes de 'Ya es mediodía'. Es va convertir en presentador titular del mateix després de la marxa sorprenent de Sonsoles Ónega.

Aquest doble treball que exerceix Joaquín a Mediasetfa que els seus caps el valorin tant personalment com econòmicament. I és una cosa que sempre recorda Joaquín Prat, com ha fet al plató l'última vegada que s'ha assegut a 'El Programa de AR'.

El presentador de Telecinco és feliç i se sent un privilegiat

Per si no n'hi hagués prou, a Joaquín Prat el podem veure en diverses ocasions fent promocions, publicitats a alguns especials. Tot plegat fa del presentador un dels millors pagats de la cadena, amb Jorge Javier Vázquez o Ana Rosa Quintana.

Joaquin Prat i Alexia Gabaldon
Joaquín Prat és un home d'èxit i és feliç amb la seva xicota Alexia Pla | Trendings

Joaquín Prat passa una etapa inoblidable i té la sort de comptar amb un treball estable des de fa anys i sobretot ben remunerat.

A més, en el terreny personal i més concretament el sentimental, li va de meravelles amb la seva parella Alexia Pla, a qui ha deixat veure a les seves xarxes. El comunicador és feliç de la vida. I només vol viure moments idíl·lics amb ella, com els que comparteixen en els viatges que sempre té bé organitzar Joaquín.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!