Muntatge de Rocío Flores i la seva mare, Rocío Carrasco, plorant

Rocío Flores demostra a la seva mare que sempre va tenir raó: «Fins al final»

Rocío Flores està molt il·lusionada amb la seva feina

Rocío Flores continua disposada a portar fins al final la seva lluita contra Telecinco, igual com el seu pare. Carrasco ja advertia a la seva docusèrie que la nena s'havia criat a imatge d'Antonio David, motiu pel qual tampoc no pot reprendre el contacte amb ella ni perdonar-la.

En aquest temps, la jove ha estat molt qüestionada per les decisions que ha anat prenent i que encara l'acosten més a l'exguàrdia civil. En un primer moment, apareixia com a col·laboradora a 'El Programa de Ana Rosa', on es dedicava a comentar les darreres polèmiques familiars. Tot i això, Rocío acabava cansant-se de donar explicacions i justament per això no tornava a aparèixer al programa. Una decisió de què no se n'ha penedit fins ara.

És més, fa poc anunciava que pensa «anar amb la justícia fins al final i no trauré cap demanda». Així, també explicava el verdader motiu pel qual ja no apareixeria per Telecinco, sense comptar amb l'imminent veto que els han imposat.

Foto de Rocío Flores
Rocío Flores anuncia amb orgull el seu nou treball. | Instagram

«Estic bé, a mi ningú m'ha fet fora, però a mi això m'ha fet molt de mal. És cert que mai he viscut de la televisió, però reconec que ha estat un plus. El meu pare està bé i el meu germà David és la persona més important de la meva vida i ara està molt bé», al·legava.

Malgrat que la noia hagi decidit allunyar-se de la pantalla petita, això no li impedeix obtenir ingressos gràcies a les xarxes socials i també a col·laboracions amb marques.

Rocío Flores té un nou projecte lluny de Telecinco

De fet, fa poc anunciava que estarà de nou al 'Golden Nail Congress', gala que ja va apadrinar l'any passat. És un nou projecte de cara a aquest estiu que la té molt il·lusionada i demostra que la neta de Rocío Jurado continua estant al punt de mira.

Rocío Flores
Rocío Flores va fer una gran feina al 'Golden Nail Congress' de Barcelona. | GTRES

Rocío es convertirà en la presentadora d'aquesta gala per la qual passaran altres cares conegudes com ara Ivonne Reyes o María Jesús Ruíz. La veritat és que la primera edició deixava Rocío amb bon gust de boca i ganes de més, per la qual cosa tampoc sorprèn que hagi volgut repetir.

Malgrat el veto que s'ha imposat a Telecinco, la noia no perdona el mal que li han fet des de fa gairebé tres anys: «Ara sembla que no es parlarà de nosaltres ni res. Sí, em dona tranquil·litat. Hauria estat molt bé que aquestes mesures les haguessin pres fa dos anys. M'hauria estalviat moltíssimes coses», es lamentava en conèixer la nova política que ha instaurat Borja Prado.

Fotomuntatge de Rocío Flores amb un nou bolso de Prada
La jove es dedica a les xarxes socials. | INSTAGRAM @rotrece

«Ho he passat molt malament, no d'ara, sinó des de ja fa temps. Al cap i a la fi, volia tranquil·litat i és el que tinc. S'ha fet malbé la meva imatge tant laboral com personal. Se m'ha destrossat la vida», explotava contra els seus detractors.

La filla d'Antonio David està disposada a començar una nova vida i deixar de banda totes les coses dolentes, començant per portar a judici els responsables. I fins i tot es podria veure les cares amb la seva mare molt abans del que s'esperava, ja que està disposada a declarar com a testimoni en el judici del seu germà David. El fill petit de Rociíto va voler unir-se a la demanda del seu pare per l'impagament de la pensió alimentària que li deu des del 2018, a més del delicte «per abandonament de la llar».

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!