Anabel Pantoja

La sorprenent reacció d'Omar Sánchez a la ruptura d'Anabel Pantoja

Omar no deixa indiferent ningú després d'assabentar-se de la sonada ruptura

Omar Sánchez ha rebut la notícia de la inesperada ruptura d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira amb tota la indiferència del món. Omar ja està en una altra fase de la seva vida. Ja no li importa el que passa amb la seva exdona, que s'ha emportat un bon revés les últimes hores.

Anabel Pantoja es veia molt feliç quan feia les maletes per començar la gira de concerts de la seva tia, Isabel Pantoja. Se n'anava durant algunes setmanes amb ella per fer diversos concerts a Nova York, Puerto Rico i Miami.

A l'ex d'Omar Sánchez li feia tota la il·lusió del món ser part de l'equip personal de la seva tia. I així ho ha gaudit durant el temps que hi ha estat fora d'Espanya.

Omar Sánchez reacciona així després de conèixer la ruptura d'Anabel

El que no s'esperava és que en tornar d'aquesta idíl·lica experiència amb la cantant anés a trobar-se amb una notícia que la deixaria totalment esfondrada.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
Feia gairebé 1 any que Anabel Pantoja i Yulen Pereira estaven junts. | GTRES
 

I és que, després de gairebé un any al costat de Yulen Pereira, s'assabentava en tornar a casa que la seva parella decidia, de sobte, trencar amb ella. Ho feia després de, suposadament, haver-li estat infidel amb una model, de nom Melania Puntas.

Omar Sánchez ha tingut una sorprenent reacció en assabentar-se d'aquesta notícia que, sens dubte, ha capgirat la vida d'Anabel. Això sí, ell es troba feliç a la seva vida i no vol, per ara, opinar d'un tema molt espinós sobre qui va ser la seva dona.

Anabel i el seu xicot haurien trencat a causa d'una infidelitat de l'esportista

I és que Anabel Pantoja no ha tingut més remei que veure com tota Espanya s'assabentava de la seva ruptura a través del programa 'Fiesta'.

Fa unes hores, donava la gran exclusiva des de començaments d'any al món rosa després d'assegurar que Yulen Pereira i Anabel Pantoja haurien trencat després d'una infidelitat de Yulen.

Fotomuntatge de Yulen Pereira i Melania Puntas.
Yulen Pereira s'hauria embolicat amb Melania Puntas. | CatalunyaDiari
 

Una deslleialtat de què s'havia assabentat Anabel només aterrar a Espanya. Una de les primeres a reaccionar ha estat Amor Romeira, molt clara amb aquesta notícia que ha deixat trencada Anabel Pantoja. La veritat és que va ser la mateixa Amor qui li hauria comunicat aquesta infidelitat a la 'influencer'.

A més, Iván González i Alejandra Rubio també donaven per fet aquesta ruptura. I és que la infidelitat de Yulen Pereira s'hauria produït quan aquest hauria aprofitat l'absència d'Anabel per estar amb 'Miss Élite Spain 2023'.

Omar, centrat en la seva xicota malgrat el drama sentimental d'Anabel

A Yulen Pereira i a la model se'ls hauria vist en un restaurant de Madrid fent-se un petó a la vista de tots. La veritat és que Anabel no donava crèdit a això que hauria fet el seu xicot. Una cosa que passava quan més ganes tenia la 'influencer' de tornar al país, després del periple de concerts amb la seva tia.

Foto d'Omar Sánchez i Marina Ruiz.
Omar Sánchez i Marina Ruiz no volen saber res de la vida passada del canari. | GTRES
 

El que desitjava era quedar amb el seu xicot per donar-li tot el seu amor després de moltes setmanes sense veure's, però s'ha endut un cop molt dur.

Per la seva banda, Omar Sánchez ha reaccionat publicant un vídeo en què se'l pot veure a Pozo Izquierdo amb la seva parella, Marina Ruiz.

Tots dos apareixen en un penya-segat i demostrant-se tot el seu amor, fent-se una selfie mentre es besen apassionadament. «Cada dia, t'estimo, Marina Ruiz», deia el missatge d'Omar amb una emoticona de cor.

La veritat és que a Omar Sánchez li importa ben poc el que li passi a Anabel i la seva reacció ha estat força clara respecte a això.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!