Imatge de l'esportista Yulen Pereira concursant a Supervivientes 2022

Yulen Pereira, acusat d'haver estat infidel a Anabel Pantoja amb una famosa: el nom

Segons 'Fiesta', Yulen Pereira ha trencat amb Anabel Pantoja per una infidelitat

Yulen Pereira està de plena actualitat perquè, segons el programa 'Fiesta', li ha estat infidel a Anabel Pantoja amb una coneguda model. «Podem confirmar que la parella ha trencat i el motiu de la ruptura és una suposada infidelitat, això també ho podem confirmar. Han trencat per una tercera persona i sabem per part de qui ve: Yulen ha estat infidel a Anabel», informa Jorge Moreno.

«Anabel és a Sevillla amb la seva mare i ell està amb el seu pare, hi ha una periodista que és a la porta de casa seva. Creiem que ell s'ha refugiat amb el pare perquè potser no està bé perquè fa 24 hores que no penja res a les seves xarxes. El més normal seria que ell fes campanya a favor de la seva mare, que està a 'Supervivientes'», comenten a 'Fiesta'.

Fotomuntatge d'Anabel Pantoja plorant i Yulen Pereira.
Anabel Pantoja té problemes nous | Telecinco

Yulen Pereira suposadament, segons el programa de Telecinco, hauria estat infidel a Anabel Pantoja. «Per això Anabel estava tan mosquejada quan va arribar a l'aeroport de Madrid», opina Emma García. Un dels seus col·laboradors ha revelat la identitat de la tercera en qüestió: és una model de reconeixement internacional.

«La noia de qui parlen és Melania Puntas i ella diu que és mentida, això diu ella, però jo no sé si serà veritat», comenta Iván González. Alejandra Rubio ha parlat amb una persona que és amiga de Melània: Marta López, la xicota de Kiko Matamoros. Alejandra assegura que ella no és la tercera en discòrdia, però els seus companys no se'l creuen.

«Ells coincideixen en un restaurant a Madrid perquè tenen un amic en comú, però no hi ha res entre ells. Ella sap que ell té xicota i ell no és el seu tipus, a mi això és el que em diuen», justifica Alejandra Rubio. Tot i això, els amics d'Anabel Pantoja estan convençuts que hi ha una infidelitat enmig d'aquesta història.

Una amiga d'Anabel Pantoja trenca el silenci

Amor Romeira, amiga d'Anabel, ha reconegut que està molt molesta perquè sap que hi ha una presumpta deslleialtat. «Hi ha hagut alguna cosa, a mi m'han dit que hi ha hagut petons i Melània m'ha dit que no em donaria explicacions. Tinc els missatges, així que Alejandra, jo et dic que sí», ha informat la canària.

«Jo sabia algunes coses des de fa temps, sabia que no estaven passant un bon moment i que hi havia crisi. Avui m'han confirmat que no estan junts, és normal que per xarxes aparentessin el contrari perquè així funciona això. A l'entorn era evident, encara que no se n'hagi parlat en públic perquè jo desconec la infidelitat», insisteix Alejandra Rubio.

Primer pla d'Anabel Pantoja somrient en un photocall.
Anabel Pantoja és en un moment delicat | GTRES

Yulen Pereira, també segons Amor Romeira, ha tingut més que paraules amb Melània. «Ella ho desmenteix, però la informació que jo tinc és fiable. No vaig dir res a Anabel perquè estava treballant amb la seva tieta, però està al corrent de tot», comenta Amor.

«A mi no m'han parlat de cap infidelitat ni m'han dit que la ruptura sigui per això. Jo tinc un afecte especial a Anabel, però crec que ha sortit d'un matrimoni curt i que ara necessita altres coses. També té problemes amb la sogra, que no és amable amb ella, i crec que s'han ajuntat diverses coses», torna a insistir Alejandra.

Yulen Pereira ha de donar explicacions

«Som a la porta de la casa del pare de Yulen perquè totes les pistes el situen aquí. El que sí que sabem és que des de dijous ell no és a la casa que comparteix amb Anabel. Volem saber qui és aquesta persona i des de quan es veuen», comenta una reportera.

Amor Romeira ha donat veracitat a aquesta història. «Tinc curiositat per saber com heu trobat a Melania», diu la col·laboradora. Suposadament la seva identitat era un secret màxim.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!