Primer pla d'Anabel Pantoja.

El missatge de la sogra d'Anabel Pantoja que feia presagiar la ruptura

Arelys Ramos no acaba d'empassar-se la nora

Arelys Ramos promet esdevenir una de les grans protagonistes d'aquesta nova edició de 'Supervivientes'La mare de Yulen Pereira ha passat de ser la seva defensora més gran, a participar ella mateixa en el 'reality' on el seu fill va conèixer l'amor.

Tot i això, sembla que la sogra d'Anabel Pantoja mai no se l'ha acabat d'empassar, i és que ja des del primer moment es mostrava reticent a relacionar-se amb el cognom Pantoja. Arelys no volia saber res de les polèmiques d'un dels clans més famosos d'Espanya, encara que Anabel procurava mostrar-li una altra cara.

I justament quan semblava que la relació entre la neboda de la Pantoja i Yulen anava vent en popa, una suposada infidelitat ho podria haver trencat tot. Així ho anunciaven des del programa 'Socialité', que advertien sobre la possible crisi o ruptura entre la parella.

Arelys Ramos amb una samarreta vermella
Arelys Ramos és concursant de 'Supervivientes 2023' | TELECINCO

Els rumors han anat creixent al llarg d'aquestes últimes setmanes, sobretot perquè tots dos decidien esborrar tot rastre de l'altre a les xarxes socials. Això feia saltar totes les alarmes, però el que ha acabat per confirmar totes aquestes especulacions és que a la seva tornada d'Amèrica, Anabel encara no ha vist el seu xicot.

De fet, a 'Fiesta' van acabar amollant la bomba: «Yulen li ha estat infidel a Anabel». Una exclusiva impactant que dona sentit a tot i que explicaria aquest distanciament entre la parella. Segons han revelat al programa d'Emma García, «aquesta deslleialtat hauria tingut lloc mentre la jove era a Amèrica amb la seva tia, Isabel Pantoja».

Per tant, Anabel s'ha endut un cop duríssim de realitat. A més, ja sabem fins i tot qui és la tercera en discòrdia que ha propiciat el final de la relació.

Foto d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira en un photocall.
Yulen li hauria estat infidel a Anabel. | GTRES

La sogra d'Anabel Pantoja no en vol saber res

Es tractaria de Melania Puntas, una coneguda 'influencer' i model amb qui Yulen s'ha deixat veure en actitud força compromesa. «Els han vist junts en un conegut restaurant i en una discoteca fent-se petons», han revelat. Ara bé, aquesta seria només la gota que fa vessar el got, ja que la parelleta feia temps que estava malament.

Segons l'entorn d'Anabel, a ella no li hauria fet gens de gràcia que la seva sogra hagi volgut participar en 'Supervivientes'. Unes sospites que acabava de confirmar el pare de Yulen Pereira, que no dubtava a mostrar-se ben contundent sobre això:

«Hi ha coses en què no em puc ficar, ella sabrà el que realment pensa sobre certes coses. Ella ho ha dit: "No m'agrada que la meva parella sigui un personatge mediàtic". Si això et respon… Creus que amb Yulen canviarà? Doncs no! Ni amb Yulen ni amb Arelys. Si no t'agrada que les teves parelles siguin gent mediàtica, ella ho portarà fins al final, perquè no li agrada, la mediàtica és ella, és clar. És una figura d'allò més mediàtica en aquest país», concloïa traient a la llum que la relació amb la seva nora no era precisament bona.

Imatge d'Arelysramos.
Yulen està molt unit a la seva mare. | Instagram

Mentrestant, per part seva, els comentaris que Arelys ha fet des d'Hondures sobre Anabel ja feien témer el pitjor. En preguntar-li per la nora i si li havia donat algun consell de cara a la seva experiència, la mare de Yulen responia amb molta fredor: «Per què m'ha de donar a mi un consell Anabel?», responia de manera brusca. «Aquesta tònica d'Anabel l'hauré d'aguantar tot el concurs?», li preguntava a Jorge Javier de mala manera.

Així, l'actual supervivent deixava molt clar que no volia que la relacionessin en cap forma amb la xicota del seu fill.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!