Primer pla d'Àlex Casademunt a un 'photocall'

Emma García dona una última hora d'Àlex Casademunt que altera la seva mare

Àlex Casademunt segueix estant molt present al panorama musical

Àlex Casademunt s'ha convertit en el protagonista indiscutible de 'Fiesta', el programa de Telecincopresentat per Emma García. La basca ha entrevistat Verónica Romero, companya i amiga de Casademunt, i l'ha posat en un compromís. Li ha preguntat pel retorn de Formula Oberta, el grup de música que liderava el català.

Àlex Casademunt va morir el 2021 en un accident de trànsit i des d'aleshores el seu record no ha desaparegut dels platós. Els seus companys li han rendit homenatges preciosos, però la seva família vol que se'n deixi de parlar perquè pugui descansar tranquil. Verónica sap que la situació és complicada per això ha deixat clar a 'Fiesta' que ella havia acudit per promocionar el seu llibre.

Rosa González, mare d'Álex, ha xerrat amb el programa per confirmar que està molesta amb els antics companys del fill. «No vull saber res d'aquesta gent i encara menys dels de Fórmula Oberta. Ni tan sols m'han explicat que pensaven tornar a formar el grup», ha explicat rosa força alterada davant de les càmeres de Telecinco.

Emma García ha confirmat l'última hora: la famosa banda musical tornarà, tot i que en falta el protagonista: Casademunt. Verónica s'ha quedat realment sorpresa i s'ha pronunciat en un to molt prudent per no ofendre ningú. De fet, li ha enviat un missatge força afectuós a la mare d'Àlex, que està profundament dolguda.

«Per respecte a ella i a la família no en vull parlar, Rosa té la meva amistat i ella ho sap. Jo crec que les converses que hem tingut Rosa i jo em deixen tranquil·la, així que no tinc res a dir. És molt incòmode per a mi, Fórmula Abierta és un grup fet des de l'amor i així seguirà», ha declarat la cantant.

Àlex Casademunt ha tornat a ser protagonista

Álex tenia una relació fantàstica amb tots els seus companys d''Operación Triunfo', per això Rosa González creu que es mereix més. Geno, Mireia i Javián, integrants de la famosa banda, haurien fet el pas sense demanar permís i això li ha alterat massa. El seu fill va morir amb 39 anys i molts somnis per complir, per això creu que es mereix més respecte.

Muntatge d'Álex Casademunt amb la seva mare, Rosa González
Àlex Casademunt estava molt unit a la mare | CatalunyaDiari

Verónica ha deixat molt clar que ella mai no ha fet res que pugui ofendre ningú, de fet no s'ha pronunciat. Lavan convidar a 'Fiesta' per parlar del seu pròxim llibre, una novel·la romàntica amb tints autobiogràfics, però res més. Per aquest motiu no ha posat el focus d'atenció al cas Casademunt, tot i que hi ha molts dubtes a l'aire.

Emma García ha donat la notícia sense saber que Rosa estava molesta, la presentadora no pensava que l'assumpte fos tan espinós. El seu programa ha emès unes imatges de la mare del cantant que no deixen cap dubte: hi ha conflicte. Els concursants d''OT' volen ser respectuosos amb el tema, i per això es neguen a entrar en certs assumptes.

Emma García ha parlat d'Àlex Casademunt

Emma s'ha vist obligada a parlar d'Àlex, però ho ha fet des del màxim respecte i l'audiència se n'ha adonat. Tot i això, el públic també ha comprès que Rosa González se senti molesta tant amb Telecincocom amb els integrants d''OT'. Suposadament no s'han portat bé i no han estat prou generosos.

Casademunt segueix molt viu en el record dels espanyols, per això el retorn de Fórmula Abierta no serà igual sense. A 'Fiesta' han proposat que algun dels germans del català participin al projecte, ja que també són cantants. Verónica Romero s'ha mostrat entusiasmada amb la proposta.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!