Primer pla del rei emèrit, Joan Carles I

Joan Carles fa una promesa que va directa al cor dels seus fills

Joan Carles s'ho ha pres molt seriosament

Joan Carles ha aconseguit emocionar la seva filla Elena amb la promesa que li va fer i que, segons sembla, està duent a terme amb dedicació. I és que un dels maldecaps de la infanta no és cap altre que Froilà.

Fa unes quantes setmanes, els mitjans de comunicació es van fer ressò d'una inesperada notícia en relació amb el quart membre de la línia de successió al tron espanyol.

Imatge de la infanta Elena al costat del seu pare, Joan Carles I
Joan Carles li va fer una promesa a la seva filla. | CatalunyaDiari
 

I és que el net del rei emèrit s'ha convertit en el centre de totes les mirades després de ser relacionat amb drogues, festes il·legals i fins i tot topades amb la premsa social espanyola.

Però el que veritablement ha fet vessar la paciència de la seva mare ha estat el sonat desallotjament d'un after il·legal que va protagonitzar fa uns dies.

Després d'aquell escàndol, la filla de Joan Carles va decidir enviar el seu primogènit als Emirats Àrabs amb l'única esperança d'allunyar-lo de la polèmica.

Com era evident, la infanta ha confiat en el seu pare perquè li doni un cop de mà amb el seu fill. Ara, el rei emèrit ha fet una cosa que ha aconseguit emocionar la infanta. I és que tot apunta que ha complert, amb escreix, les expectatives de la infanta.

Joan Carles està molt compromès

Joan Carles li va prometre a la seva filla que es faria càrrec de Froilà durant la seva estada indefinida a Abu Dhabi. I això és una cosa que, segons sembla, està complint rigorosament.

D'aquí a uns dies, més concretament el 18 de març, començarà a la localitat gallega de Sansenxo la coneguda regata anual on competiran els millors velers del país.

Imatge del rei emèrit Joan Carles I al club nàutic de Sanxenxo
Joan Carles no anirà a les regates de Sanxenxo. | GTRES
 

Aquest any, com el 2022, s'esperava la visita del rei Joan Carles a aquest famós esdeveniment nàutic, però tot apunta que, finalment, el retorn de l'emèrit a Espanya no es produirà.

I és que, després del seu viatge a la capital francesa, es va especular amb la possibilitat que el pare de Felip VI tornés a posar-se al timó del Bribón, el vaixell amb què ha competit durant anys i amb qui ha estat campió en múltiples ocasions.

Però ara el portal de notícies Informalia ha publicat una informació que dista molt del que s'havia comentat fins ara sobre la possible visita de l'emèrit a Espanya.

Segons fonts consultades per aquest mitjà de comunicació, no creuen possible el seu retorn al Reial Club Nàutic de Sanxenxo, tot i que, el maig del 2022, no es va voler perdre aquest esdeveniment per res al món.

Primer pla del rei emèrit Joan Carles I.
Joan Carles li ha trobat una bona feina en una petroliera al seu net. | GTRES
 

I encara que molts asseguren que aquest canvi d'opinió s'ha produït pel malestar que es va generar, no només dins del govern espanyol, sinó també al palau de la Zarzuela, altres tenen clar que el motiu podria ser Froilà.

Altres fonts consultades per aquesta secció d'El Economista asseguren que, avui dia, Joan Carles està molt involucrat en la important promesa que li va fer a la seva filla Elena.

I és que tot apunta que el monarca espanyol ha optat per romandre a Abu Dhabi per seguir molt de prop tots els moviments del seu net.

Fotomuntatge del rei emèrit Joan Carles I i el seu net Froilà de Marichalar.
Joan Carles va prometre que tindria cura de Froilà. | CatalunyaDiari
 

Tan gran és la implicació de Joan Carles amb Froilà que fins i tot li ha buscat una bona feina dins una de les petrolieres més rellevants a escala mundial.

«Se sent molt responsable del seu net i li ha promès a la infanta Elena estar pendent que el noi encaixi bé al primer lloc on la donen una oportunitat de treballar i d'asseure el cap», han assegurat a l'esmentat portal de notícies.

No hi ha cap dubte que tota aquesta dedicació, per part de Joan Carles, ha calat de ple al cor de la seva filla gran. I és que el que més desitjava Elena era separar Froilà de la qüestionable vida que portava a Espanya.

Imatge del logotip de WhatsAppNOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!